MVP Fortuna Sittard – Vitesse

Wie waren volgens jullie de uitblinkers in de wedstrijd tegen Vitesse?? Er kan gestemd worden tot woensdagavond 20.00.

Er zijn enkele spelregels verbonden aan de stemming voor de wekelijkse MVP:

1. Er kan gestemd worden op alle spelers die minimaal 15 minuten gespeeld hebben.

2. Iedereen kan aan drie spelers één punt toekennen.

3. Er kan per persoon één keer gestemd worden. Dubbele mailadressen, vrijwel identieke mailadressen en onzin mailadressen worden uit de reacties gefilterd. Neem dus vooral de moeite niet.

Laat in de reacties achter op wie jij gestemd hebt!

 

13 thoughts on “MVP Fortuna Sittard – Vitesse

 1. vidigal
  pinto
  smeets

  ik vind dat men vrij negatief is over spel van Fortuna.. waarschijnlijk ben ik toch bij een andere wedstrijd geweest🤔🤔

  onbegrijpelijk dat er voor die habdsbal geen pingel word gegeven…
  toch weer duidelijk 1 grote teringbende bij KNVB/VAR..
  er word zelfs nog niet getwijfeld…KNVB maffia…is na wiensdag vandaag tich weer een bevestiging..

  1. spel van Fortuna was ook diep triest (tot 15 minuten voor einde)….geen passie, slechte passing, geen pressie, geen aansluiting…net alsof er een angst over het team hong…ze hadden niks in te brengen tegen een zeer matig Vitesse….onverklaarbaar hoe anders het wordt met nog 1 kwartier te spelen….heel blij met de drie punten…die waren brood en brood nodig

 2. Jammer dat je niet op Stokkers kunt stemmen.
  Dan maar: Vidigal, Semedo, Hutten.
  Normaliter ben ik niet zo’n fan van Hutten, maar hij bracht de swung erin.

 3. Rodriquez stak er met kop en schouders bovenuit. Tactisch zeer sterk, stond (bijna) altijd op de juiste plek.
  Van mij hoeven ze geen nieuwe CV te halen. Daarnaast heeft Kosolev ons weer in de wedstrijd gehouden met een puike redding op het schot van Ödegaard( had hem al geteld), en de aanjager Smeets was minstens zo belangrijk. Puur per aanjagen want voetballend komt ie helaas iets te kort. Snap eigenlijk ook niet dat ie elke vrije trap wilt opeisen en alle ballen komt halen, daar hebben ze denk ik toch echt andere spelers voor. Maar goed, 3 punten! Dat is hetelangrijkste!

 4. Rodriguez (met kop en schouders)
  Pinto
  Smeets

  Fortuna speelde gisteren als een aangeslagen bokser, toch afgelopen week behoorlijk wat tikken gekregen (5-1 de graafschap, 4-1 Feyenoord)
  Het was overleven vooral in helft 1 en in helft 2 zag het er lange tijd niet naar uit dat er nog wat te halen viel uit deze pot.
  Gelukkig hield Kosolev ons in de wedstrijd, Vitesse deed overigens ook niet veel meer en dacht de 1-0 met een verdedigende instelling over de streep te trekken!!
  Hutten zorgde met zijn opportunisme voor een positieve draai (belangrijke 1-1) een punt leek lange tijd het maximale haalbare, tot het moment wat een ieder kippenvel bezorgde 2-1 minuut `92 / Stokkers , wat een beauty!!!
  En wat een belangrijke punten.
  Hopelijk geeft dit onze mannen weer het nodige zelfvertrouwen en op naar komende week naar PSV waar we hopelijk gesteund door een grote getale Fortuna support.
  Hopelijk kunnen we daar stunten met een puntje.

  Maar wat een belangrijke overwinning

  1. Ik vond Rodriquez, Pinto en Vidigal er boven uitsteken gisteren!

   Belangrijkste zijn de 3 punten en zo slecht hebben we helemaal niet gevoetbald, maar onze verdediging (centrum en rechtsback) is en blijft echt veel en veel te zwak voor de Eredivisie. Rodriquez brengt rust , vernuft en voetballende oplossingen van achteruit maar naast hem moet dan wel een echte, felle en snelle verdediger komen te staan, die we niet hebben.

   Ik wil Heerings niet afvallen en hij kan aan de bal misschien best aardig voetballen, maar met zijn gebrek aan snelheid, wendbaarheid en agressiviteit is hij simpelweg niet goed genoeg voor de Eredivisie en was hij zelfs vorig seizoen nog niet voor de top van de Keuken Kampioen Divisie.

   Nogmaals, we hebben geen betere (dat wisten we voor aanvang van het seizoen al, dus dit mag de technische staf en management zich aanrekenen) en is niet zijn schuld, want hij doet stinkend zijn best maar daar zal ECHT VERSTERKING GEHAALD MOETEN WORDEN voor donderdag, anders gaan het nog heel, heel erg lastig krijgen!

   1. @ron mohren
    “wisten we voor aanvang van het seizoen al, dus dit mag de technische staf en management zich aanrekenen”

    Zullen we het hun dan ook aanrekenen dat we over de helft zijn en nog steeds mee doen voor Europees? Volgens mij is de doelstelling niet degraderen en ik heb sterk het idee dat dat wel aan het lukken is.
    Ik snap het gezeur over de verdediging niet zo. We spelen meestal vrij aanvallend en staan hoger dan verwacht. Hoe kom je er dan bij dat er veel mis is met de verdediging?

 5. Rodriguez en Smeets, beiden met afstand naar mijn mening. Daarnaast hielt Koselev ons met twee cruciale reddingen in de wedstrijd. Verder vond ik Vidigal in positieve zin opvallen. Ik heb deze 90 minuten meer geslaagde acties van hem gezien dan van Lamprou in de hele eerste seizoenshelft… en daarbij natuurlijk zijn schitterende voorzet waaruit de 1-1 viel.

 6. Geen wedstrijd om over naar huis te schrijven, mijn punten voor Rodriguez, Smeets en Vidigal.
  Aanmoedigingsprijs voor Essers, die het aanmerkelijk beter deed dan in de eerste seizoenshelft.
  Verdediging weer erg wankel in de eerste helft.

Geef een antwoord