News from the fanshop: Fortuna bidons

Het Fortuna Supporters Collectief werkt intensief samen met de enige echte leverancier van Fortuna Sittard Merchandise (fan) artikelen: Maatjes Streetwear. Dit gerenommeerd bedrijf heeft haar sporen verdiend in de landelijke en internationale voetbalscene- en is daarin inmiddels toonaangevend, niet alleen op het gebied van een scherpe prijs, maar ook door passend design en originaliteit.

De Fanshop is altijd op wedstrijddagen voor, tijdens en na de wedstrijd open en bereikbaar in het Fortuna Sittard stadion onder vak Noord. De Fanshop is altijd op wedstrijddagen voor, tijdens en na de wedstrijd open en bereikbaar in het Fortuna Sittard stadion onder vak Noord. Online is de shop 24/7 open en kun je je Fortuna spullen dus meteen bestellen.

Vanaf heden is het assortiment van de fanshop uitgebreid met een nieuwe Fortuna bidon. Deze is verkrijgbaar met een gele of groene dop en heeft een inhoud van 500ml, vergelijkbaar met een pul bier! Voor slechts €7,50 bent u al in het bezit van een bidon.

Klik hier om naar de online shop te gaan!

Bron: Maatjes Streetwear