Nieuw: Strakke polo’s voor een strakke prijs!

Woensdag 9 september is jullie favoriete fanshop weer geopend, tussen 15.00 en 18.00 kun je weer de meest prachtige Fortuna Fanwear aanschaffen, ideaal voor de start van de competitie. Nieuw dit keer zijn de prachtige strakke polo’s , welke voor 35 euro verkrijgbaar zijn. Zet de sprint maar in, want deze konden wel eens snel gaan. (Ps: de sixpack eronder is niet inbegrepen)

De Fortuna Sittard Fanshop is het paradijs voor iedereen met een Groen-Geel hart. Scoor hier al je Fortuna merchandise, van wedstrijdshirts en ballen tot babykleding en knuffels. De shop is iedere woensdag van 15.00u tot 18.00u geopend en bij alle thuiswedstrijden vanaf 2 uur voorafgaand aan de wedstrijd.

Woensdag 9 september is de shop tussen 15.00 en 18.00 uur open en zijn de nieuwe polo’s te koop, kosten € 35.00 verkrijgbaar in de maten S t/m XXXL.

Je vindt de fanshop naast de hoofdingang van het Fortuna Sittard Stadion aan de Milaanstraat 120 in Sittard. Geen zin om de deur uit te gaan? Je bestelt al je Fortuna merchandise natuurlijk ook webshop.fortunasittard.nl

Geef een reactie