Fanshop: Nieuwe artikelen + volw. vouchers komen eraan!

hop hop hop..op naar de fanshop!

De fanshop is rondom de thuiswedstrijd tegen Heracles weer gewoon open (alleen tijdens de wedstrijd en rust gesloten). Vanaf 18.30 tot 1 uur na de wedstrijd is de mooiste shop van Nederland weer voor jou geopend!

Nieuw: Bucket hat!
Het is mogelijk om prachtige Fan merchandise artikelen aan te schaffen. Zo is er sinds kort de Fortuna ijskrabber te verkrijgen. Daarnaast zijn er nog diverse andere artikelen die goed gebruikt kunnen worden als geschenk bij de komende feestdagen. Wat te denken bijvoorbeeld van de nieuwe Fortuna Sittard Bucket hat. Voor 12,50 heb je een prachtige yellow-green hat die op twee  verschillende wijze te dragen is. Lekkerrrrrr toch!

Volwassen Vouchers volgende week te gebruiken!
Rondom de vouchershirts voor volwassen komt er op zeer korte termijn een bericht over de precieze ophaaldagen. Volgende week worden in elk geval de gereserveerde volwassen voucher shirts verkocht over 4  verschillende verkoop dagen.

Heb jij trouwens al een warme Fortuna trui of sweater? Zo niet, kom dan snel naar onze fanshop en kies uit een van de vele mogelijkheden. Dan zit je tijdens de koude wintermaanden ook in een mooie fortuna outfit op de tribunes.

#SamenNaoVeure

Geef een reactie