Nieuwe Merchandise te koop in de fanshop!

Na de prachtige overwinning op Vitesse is er ook mooi nieuws te melden over de merchandise van Fortuna Sittard. Zo is vanaf woensdag 30 januari namelijk de officiële Fortuna Sittard wedstrijdshort (thuis) te koop en hangen vanaf zaterdag de Fortuna Sittard jubileum uitshirts in de fanshop. Wil jij een van deze exemplaren bemachtigen? Lees dan verder voor de openingstijden van de Fortuna Sittard fanshop (stadion).

Woensdag 30 januari (15.00 – 18.00 uur)
Op veler verzoek is besloten om ook het wedstrijdshort van Fortuna Sittard te gaan verkopen. Het Fortuna-short is in beperkte hoeveelheid beschikbaar in de maten 128 t/m 3XL. Wil jij het gehele wedstrijdtenue van het seizoen 2018-2019? Kom dan aanstaande woensdag tussen 15.00 – 18.00 uur langs in de Fanshop van het Fortuna Sittard stadion.

Zaterdag 2 februari (10.00 uur – 13.00 uur)
Aanstaande zaterdag is er de mogelijkheid voor onze supporters om het jubileum uitshirt in de fanshop aan te schaffen. Een ideaal moment, zo vlak voor de wedstrijd tegen PSV, waarin de Sittardse ploeg ten strijde trekt in het jubileumtenue. Wil jij dit prachtige jubileumshirt ook? Kom dan zaterdag langs in de fanshop van het Fortuna Sittard stadion!

We hopen jullie allen weer in onze fanshop te mogen begroeten! #SamenNaoVeure

 

Geef een reactie