Nieuwe tijden voor ons supportershome

Toen we het Home als kersverse vereniging kregen was deze old-skool en bijna kosten dekkend. Het was een meer dan prima home voor de juupliek, maar de eredivisie en de fans die daarbij behoren hebben inmiddels andere verwachtingen en eisen.  De fans in Sittard verdienen simpelweg een modern, schoon en gezellig fanhome, met alles erop en eraan, waar je samen met vrienden en familie voor en na de wedstrijd heen kunt gaan.

De Fortuna SC is dik een jaar geleden met Secc begonnen aan een samenwerking. De klik is er. Inmiddels hebben beide partijen zoveel vertrouwen in elkaar dat er in 2019 een renovatieplan is bedacht. Beide partijen hebben een heel, heel serieus bedrag gereserveerd dat de grootste renovatie van het home in deze eeuw mogelijk gaat maken. Doel is om een gezellig, volledig gerenoveerd home met moderne faciliteiten rond midden februari helemaal gerealiseerd te hebben.

Opening dit weekend
Het eerste subdoel is dat aanstaande zaterdag het nieuwe Home al in gebruik wordt genomen tijdens het eerste Carnavals-events van de Fortuna SC. Het home is dan eigenlijk al bijna af, alleen de nieuwe toegangsdeuren naar het fanplein zullen er dan nog ingebouwd moeten worden. Zondag aanstaande is het nieuwe home uiteraard ook open bij de thuiswedstrijd tegen Heerenveen. Je kunt er betalen met de digi-pas. Loop gerust al binnen (via de tijdelijke ingang!).

Ook bij deze verbouwing draait het – net zoals bij de andere activiteiten- weer om mensen, onze vrijwilligers! Dagelijks is en wordt er door vele handen gebouwd aan ons home, en dat is wel een staande ovatie waard! TOPPERS!!

Geef een reactie