Nothing to lose, everything to win!

Dagblad de Limburger:Elke tegenstander heeft zwakke plekken. Oók PSV”
De eerste thuiswedstrijd in de eredivisie in zestien jaar tijd speelt Fortuna Sittard zaterdag (20:45 uur) tegen regerend landskampioen PSV. “Elke tegenstander heeft zwakke plekken. Oók PSV”, zegt trainer René Eijer. Volgens de coach – die de betreffende zwakke punten van de opponent liever voor zichzelf en zijn ploeg houdt – is voor de promovendus resultaat te halen wanneer Fortuna als groep strijd. “Als je even verzaakt, wordt dat meteen afgestraft”, weet hij. “We moeten in het tempo spelen zoals we dat deden in de tweede helft tegen Excelsior vorige week.”

Lees hier het hele artikel: https://www.limburger.nl/cnt/dmf20180817_00071113/fortuna-coach-eijer-ook-psv-heeft-zwakke-plekken

 

NOS: Mark was jong en onbevangen, maar nog niet zo mondig als nu
De inmiddels 45-jarige Simons herinnert zich de wedstrijd tegen PSV als de dag van gisteren. “Het was voor ons een tussendoortje, want wij waren alleen maar bezig met de bekerfinale, die we een week later tegen Ajax zouden spelen”, aldus de voormalig aanvaller.

Lees hier het hele artikel: https://nos.nl/artikel/2246560-mark-was-jong-en-onbevangen-maar-nog-niet-zo-mondig-als-nu.html

 

ED: Van Bommel – Hofland: broederstrijd bij de club waar het begon
Vlakbij de gastenkleedkamer in het stadion van Fortuna Sittard hangt een reusachtige afbeelding van Mark van Bommel. Naast hem in de catacomben siert een portret van Kevin Hofland de muur, de man die momenteel als assistent-coach een prominente rol vervult bij de nieuwkomer in de eredivisie. De wand typeert de sentimenten bij Fortuna Sittard-PSV van vanavond, gisteren door Van Bommel al als ‘broedertwist’ omschreven. ,,Ik heb dertien jaar bij Fortuna gespeeld, vanaf mijn negende”, zo begon de coach van PSV gisteren. ,,Op school en op straat leerden jongens van mijn leeftijd heel veel dingen die ik hier heb geleerd.”

Lees hier het hele artikel: https://www.ed.nl/psv/van-bommel-hofland-broederstrijd-bij-de-club-waar-het-begon~a069122b/

 

Geef een reactie