Oliseh “vierde versterking goed mogelijk!”

Na de drie nieuwkomers die Fortuna deze winterperiode al inlijfde, komt er nog één nieuwe speler naar Sittard. Dat liet trainer Sunday Oliseh donderdag na de laatste training voor de wedstrijd tegen Almere City doorschemeren. Wie de vierde nieuwkomer is, of het een Nederlander of een buitenlander (braziliaan? ) is en op welke positie hij komt te spelen, wilde Oliseh niet zeggen. “Dat vertel ik je volgende week wel”, was alles wat hij kwijt wilde. Dan sluit de wintertransferperiode. De fans zijn in ieder geval zeer positief over zoveel daadkracht. !

Fortuna Sittard neemt daarnaast afscheid van een viertal spelers. Stijn Keulen, Benjamin Bahtiri, Souhail Belkassem en Giel Piereij hebben besloten om hun heil elders te zoeken. Belkassem en Keulen hebben in 1. FC Bocholt, uitkomend in de Duitse Oberliga, inmiddels een nieuwe club gevonden. Giel Piereij heeft overschrijving aangevraagd naar de amateurs van De Ster in Stein. Het is nog onbekend waar Bahtiri zijn loopbaan vervolgt.

Almere uit.
De drie aanwinsten die eerder al naar Sittard kwamen, staan vrijdagavond tegen Almere voor het eerst in het basiselftal. Keeper Miguel Santos en spits Sjoerd Ars maakten eerder al hun debuut. De Turkse middenvelder Emrah Bassan zal dus wel nog zijn debuut gaan maken.

“Het wordt een zware wedstrijd”, voorspel Oliseh. “Bij Almere zijn er nauwelijks veranderingen in het team. Voor ons is voor het eerst dat deze ploeg in deze nieuwe samenstelling op het veld komt.” Jordi Briels is er vrijdagavond niet bij. Hij raakte geblesseerd tijdens de wedstrijd tegen Telstar.

Bron: dagblad de limburger