Opbrengst CD Fortuna Forever 100% voor TOF!!!

Deel I

Op zondag 24 juli 2011 wordt de nieuwe Fortuna CD ‘Fortuna Forever’ officieel gepresenteerd, dit uiteraard op Fortuna’s Open Dag welke tussen 13.00 en 18.00 uur zal plaatsvinden in en rondom onze Trendwork Arena.

20 Fortuna Sittard supporters konden zich via FortunaHome opgeven om als achtergrondkoor te fungeren voor 3 platen. Een ode aan de fans die als rots in de branding alle problemen rondom voortbestaan, met clubliefde wisten te trotseren.

Het wel bekende “Nao Veure Fortuna” werd nieuw leven ingeblazen. Een eigentijdse tekst (jaja, we worden kampioen!), met een trendy boom-bass zorgen voor sensatie!! Ook fungeerden de 20 gelukkigen als background voor maar liefst twee platen van Big Benny. Het welbekende ‘Ohohoo’ FortunaHome song, uiteraard hier één van.

De opnames waren super, het Fortuna gevoel fantastisch.  Later deze week volgen meer foto’s.

Bron: FortunaHome, Home of True Support!

 

Deel II

Zoals belooft heeft u van FortunaHome nog enkele unieke sfeerfoto’s tegoed van de CD opname “Fortuna Forever”. Ondertussen is bekend dat er 500 CD’s zullen worden gedrukt en dat dit schijfje 9,95 zal kosten. Het mooie van dit unieke project is dat de gehele opbrengts (5.000 euro!) ten gunste zal komen van Trots Op Fortuna (TOF). U leest het goed, niet 1 euro, niet 2 euro, maar uw volledige 9,95 euro komt in het potje van TOF!!

De organisatoren proberen met dit unieke project dus zoveel mogelijk geld te creeeeren voor onze club. Om extra geld te creeeren wordt gedacht aan een veiling van de 1ste CDm die exclusief gesigneerd lijkt te woren door voetballer Mark van Bommel. Tegen opbod zou het allereerste exemplaar dan verkocht worden op de Open Dag. Verder denkt de organisatie ter promotie aan een fotosessie me Henk en Rita, t Big Benny en Kartoesj!! Jaja, dat zou toch fantastisch zijn.

Voor nu de supportersfoto’s van de 20 fans die als achtergrondkoor mochten fungeren. Kopen die CD!!!!

Geef een reactie