Oproep TGV aan Ricksen Side

Beste Fortuna Supporters,

Na wederom een wanvertoning van iedereen (de welbekende uitzonderingen daargelaten!) binnen de club, willen wij kenbaar maken  dat het op deze manier niet verder kan. Het wekelijks falen  van onze club zowel op als buiten het veld, moet afgelopen zijn. Het wordt tijd dat we weer eens met plezier naar onze club kunnen gaan kijken. Naar een team waarmee we ons kunnen identificeren.

Wij hebben besloten om met een statement ons ongenoegen kenbaar te maken.

Nadat we de spelers tijdens de laatste training op scherp te hebben gezet, hebben wij besloten over te gaan tot verdere acties waarbij we jullie hulp nodig hebben.

We willen de eerste 5 minuten van de wedstrijd de tribunes leegmaken met passende teksten op doeken. Neem samen met ons plaats in de gracht, neem een versnapering en laat de spelers inzien wat zij met onze mooie club doen. Na de eerste 5 minuten willen wij allen gezamenlijk plaats nemen op R5/6 om hierna samen de resterende 85min vol achter onze ploeg te gaan staan.

Hiervoor vragen wij jullie allen de medewerking. Alleen samen zal deze actie een impact kunnen hebben! Zit je op een andere tribune? Laten we eenmaal samen plaatsnemen op de Ricksen Side om samen ons beste beentje voor te zetten!

We zullen voor de wedstrijd nog een blad met informatie uitdelen ter verduidelijking van het idee.

Tot morgen. AAN’M!

Tifosi Giallo Verde.