Over Faton Trstena en Ramon Voorn

Fortuna Sittard heeft Faton Trstena op proef. De inmiddels 22 jarige speler(16-07-1993)  is geen onbekende in Sittard-Geleen. Als 17jarig talent maakte hij zijn debuut in het betaalde voetbal in Sittard-Geleen. Hij speelde welgeteld 1 competitiewedstrijd in het groen en geel. Technisch vaardig, aardige gast, uit het goede hout gesneden dat zeer zeker.

Na Fortuna Sittard beproefde de Zweed zijn geluk achtereenvolgens bij Hogaborgs BK, Raa, Nybersund, FC Helsingor en Lund. De 1.93 meter lange spits mag zich komende dagen bewijzen.

Iemand die zich uiteraard reeds heeft bewezen is oud-Fortunees Ramon Voorn. De middenvelder welke we dit seizoen broodnodig missen. De zoon van Cooky beproefde zijn geluk in Azie, maar keert snel weder en duikt op bij het Belgische Bocholt. Een 3 de klasser waarbij Ramon Voorn zal worden herenigd met de oud-Fortunezen Danny Schreurs en Danny Wintjens.

Quizvraag van de week: welke competitiewedstrijd speelde Faton voor Fortuna Sittard. Was dat tegen A) Sparta Rotterdam B) AGOVV Apeldoorn of C) FC Emmen?  Uit de goede antwoorden zal onderstaande, webmaster Linford trekken welke dan een glas schuimend bier wint.

Fortuna SC, Linford