Perr Schuurs in megadeal naar Ajax

De jeugdige Fortuna Sittard aanvoerder heeft vandaag voor Ajax Amsterdam getekend. Het toptalent staat vanaf de winterstop onder contract bij de club uit de hoofdstad. Wel maakt Schuurs het seizoen op huurbasis af bij Fortuna Sittard.

De transfer van Schuurs lijkt meteen de reden te zijn van de ingelaste besloten training van Fortuna Sittard. Perr tekent een contract voor 4.5 jaar in Amsterdam. Over de hoogte van het bedrag willen beide partijen geen uitspraak doen, maar dat dit een mega (miljoenen) deal in financiele termen is mag duidelijk zijn.

Voorzitter Isitan Gün geeft aan: “Wij zijn enorm trots op de grote stappen die Perr gemaakt heeft sinds we hem afgelopen oktober zijn eerste profcontract aanboden. En natuurlijk zijn we heel blij dat hij het seizoen afmaakt bij Fortuna.”

Deze deal reflecteert de terugkeer van Fortuna Sittard als (top) talenten maker. Ook in slechte tijden is Fortuna Sittard immers blijven geloven in haar eigen jeugd waardoor het huidige eerste elftal uit diverse eigen jeugd spelers bestaat en een top-talent als Perr Schuurs dus de stap naar top niveau kan zetten.

De Fortuna Sc feliciteert niet alleen de Club en Perr Schuurs met deze historische deal, maar wil ook Isitan Gun feliciteren. Niet alleen omdat hij vandaag jarig is :), maar ook omdat hij deze deal professioneel en in het belang van ale partijen uiterst zorgvuldig heeft gedaan.  Dank!

Het laatste woord is uiteraard voor Perr: ” waal nog eesj promoveiren mit Fortuna Zitterd he 🙂 ” . In alle gekheid..we gunnen je deze transfer helemaal en een Fortunees zul je altijd blijven!

​Fortuna SC.