Persconferentie Fortuna Sittard as zaterdag!

De supporters van Fortuna Sittard zitten er al geruime tijd op te wachten. Op nieuws over de toekomst!

Bij deze kan Fortuna SC jullie verklappen dat zaterdag 7 december om 10.00 uur er een gezamenlijke persconferentie zal plaatsvinden. De locatie is het gebouw van Fitland, gelegen tegenover de hoofdingang van het stadion van Fortuna Sittard.

Tijdens de persconferentie worden zeer belangrijke mededelingen gedaan met betrekking tot het stadion van Fortuna Sittard en de bedrijfsvoering van de club. Ook de rol van de Fitland groep in het geheel wordt toegelicht. Op de persconferentie zullen de algemeen directeuren Martin Masset en Maarten van Kempen van respectievelijk Fortuna Sittard en de Fitland groep een uitgebreide toelichting geven.

Na de toelichting is er ruimte om de betreffende sprekers vragen te stellen. Na afloop van de persconferentie is er de mogelijkheid voor het houden van korte exclusieve interviews met de betreffende heren. De Fortuna SC heeft inmiddels een exclusief interview met Directeur Masset en zal deze (in delen) na de persconferentie gaan plaatsen. Vanaf zaterdag  zullen we jullie uiteraard ook van uitvoerige (achtergrond) informatie voorzien via deze website en ons prachtig magazine dat op 10 januari zal uitkomen! .

Daarnaast zullen naar verwachting ergens in december en vrijdag 10 januari nog informatie avonden (voor leden en niet-leden van de Fortuna-SC) gaan komen.  Tot slot…de Fortuna SC zal er as zaterdag uiteraard live bij zijn en zeer waarschijnlijk hoeven jullie geen seconde te missen omdat ons Fortuna SC Radio team ook weer zal uitrukken. Klasse!! Het belooft al met al een spannend maar, als we de geluiden goed interpreteren, ook een uniek Fortuna feestje te worden!

Late meer…veel meer!

Bron Bestuur Fortuna SC