Praktische Fan-Info Fortuna-Willem II

De wedstrijd begint om 12.15.
Om niet te lang te wachten is het beste advies om gespreid binnen te komen (dus wat eerder naar binnen). De poorten zijn open vanaf 10.45.

Entreekaarten en seizoenskaarten.
De seizoenskaarten werkte vorige keer niet naar behoren. Het is op het moment van schrijven niet duidelijk of dit zondag wel ok zal zijn. Fortuna Sittard heeft de seizoenskaarthouder deze week een check-mail gestuurd. Maak daar in ieder geval alvast gebruik van, dat verkleint de kans op fouten. Heb je praktische vragen, check dan deze FAQ van Fortuna Sittard: https://www.fortuna1920.nl/#faq

Fanhome.
Insiders hebben wellicht vernomen dat er plannen zijn om het home in de nazomer flink te gaan upgraden. Die plannen zijn juist, maar ze zijn ook nog in een afstem fase. Dat betekent dat in de komende weken en maanden de fans nog altijd van harte welkom zijn bij de huidige versie van het Fortunahome.  Er zal tegen Heracles geen Fanplein event zijn, maar het Home is voor iedereen vanaf 11 uur open. Brand pils, lekker muziekje en al je Fortuna friends om je heen. Precies zoals het hoort. In het home kun je betalen met je oude bonnen en met de nieuwe betaalpas. @yourservice.

De Fanshop.
Op zondag is de fanshop geopend van 10.00 tot 12.00 en van 14.00 tot 15.00. Op deze dag zullen er geen shirts bedrukt worden. Uiteraard kun je wel terecht voor het aankopen van bedrukte shirts, vesten, badlakens, Kika Fortuna Sittard CD’s, sleutelhangers, ijskast magneten, pins, rugzakken, zonneklep of nog heel veel andere merchandise. Voor de nieuwelingen onder ons, de fanshop ligt in het hoofdgebouw, meteen naast de hoofdingang.

Het Fortuna Museum
Het Fortuna Museum gaat zondag om 10.45 uur open en is dan alleen toegankelijk voor mensen die in het bezit zijn van een ticket voor de hoofdtribune. De deur blijft open tot kort voor het begin van de wedstrijd;  aanvang 12.15 uur.

Stadion en catering (betaal pas)
Er dient gebruik gemaakt te worden van de Fortuna Sittard Betaalkaart om je consumpties in het Fortuna Sittard Stadion snel en eenvoudig af te rekenen. Vanaf 28 september zullen consumptiemunten niet meer geldig zijn. Voor seizoenkaarthouders die hun kaart reeds hebben opgehaald zit deze functie bij de kaart inbegrepen. Met andere woorden; seizoenkaarten kunnen gebruikt worden als betaalkaart. Inmiddels is het mogelijk om jouw seizoenkaart online op te waarderen. Log in op https://mijn.fortunasittard.nl en koppel de betaalkaart (seizoenkaart) aan jouw account. Het is uiteraard ook mogelijk om op de wedstrijddag in het stadion het saldo op de seizoenkaart op te waarderen. Voor meer vragen over de betaalkaart kun je contact op nemen via info@bijsecc.nl.

Supporters die niet over een seizoenkaart beschikken kunnen hun betaalkaart ophalen bij een van de servicepunten in het stadion, de plek waar je voorheen consumptiemunten kocht. De betaalkaart is gratis maar wel wordt er een borg van € 2,50 gevraagd. Op wedstrijddagen kun je je betaalkaart via een contante of PIN transactie opwaarderen bij één van de servicepunten. Deze servicepunten zijn gelegen op de plekken waar je voorheen de consumptiemunten kocht in het stadion.

Sfeer vlaggen.
Onderdeel van de vernieuwde opkomst is dat we vier trotse vaandeldragers met grote Fortuna Sittard (fan) vlaggen voor de fanatieke fan-tribunes op het veld zullen hebben.  Het zijn als het ware de eerste rij  fans die de Sittardse trots en passie uitdragen. Een belangrijke en ook eervolle taak! We zoeken nog steeds enkele gepassioneerde fans die ons mee willen helpen. Ben je oud en sterk genoeg en heb jij de passie en trots om in pool-verband de fan scène nog verder op te zwepen? Dan zijn wij naar jou op zoek!  Mail je opgave (incl. je contact gegevens) naar info@fortunasittard.nl  en vermeld daar bij het onderwerp: “Sfeer vaandeldrager”. Er zal dan contact met je worden opgenomen om de verdere stappen af te spreken. Meer info; kijk hier> https://www.fortunasc.nl/gezocht-vaandeldragers-voor-sfeerproject-passie-en-trots-vereist/

 

Geef een reactie