Programma open dag op 13 augustus

Zondag 13 augustus 2017 start om 12.00 uur de Open Dag van Fortuna Sittard. Deze zal starten op het buitenterrein voor de hoofdingang van het Fortuna Sittard Stadion. Een dag die je als trouwe supporter natuurlijk niet mag missen.

De Open Dag start om 12.00 op het buitenterrein voor de hoofdingang. Hier zullen de spelers en de staff aanwezig zijn om handtekeningen uit te delen en om met alle fans op de foto te gaan. Verder zijn er op het buitenterrein diverse (voetbal)attracties, verschillende stands, een luchtkussen, een DJ en een fijn terras aanwezig. Tevens is er vanaf 12.30 uur drie keer de mogelijkheid om deel te nemen aan een rondleiding door het stadion.

Uiteraard zal Fortuna SC ook weer aanwezig zijn met een eigen stand, waarbij je je (onder andere) kunt inschrijven als lid of je kinderen kunt inschrijven als fortunior! Tevens is er de gelegenheid om vragen te stellen over het enkele dagen geleden geformaliseerde gouden aandeel en de bijbehorende referendumregeling.

Om half 3 worden jullie verzocht om plaats te nemen in het stadion. Hier worden namelijk alle spelers aan jullie voorgesteld en krijgen jullie een demotraining voorgeschoteld. Na deze training kunnen jullie zowel binnen als buiten nog tot 18.00 uur een drankje nuttigen. Tot slot is het de gehele dag mogelijk om een seizoenkaart te bestellen en/of af te halen. Hiervoor kunnen jullie naar de receptie komen, waar wij de gehele dag voor jullie klaarzitten. Samen maken we er een mooie dag van!

Bron: www.fortunasittard.nl