Rene Maessen nieuwe assistent trainer

Mister FortunaL “Ik zie mezelf meer als teammanager”

En daar zat ie plots. Mister Fortuna Sittard zij aan zij naast hoofdtrainer Wil Boessen. De wedstrijd Fortuna Sittard – Achilles’29 deed ook pijn aan zijn ogen. René Maessen is met directe ingang toegevoegd aan de technische staf van Fortuna Sittard. De voormalig speler kent de club van binnen en buiten en is dan op voorhand ook een waardig opvolger van de naar Hamburger SV vertrokken Roel Coumans.

Rene Maessen: “Ik zie mezelf meer als teammanager dan als assistent-trainer. Ik weet wat Fortuna is, wat een Fortunees voelt en wat een Fortunees moet zijn”.  Mooie woorden van Rene Maessen die ook als commercieel medewerker aan de club blijft verbonden.

Nawoord: Rene Maessen speelde 447 competitiewedstrijden voor Fortuna Sittard en mag zich onbetwist ‘Mister Fortuna’ noemen. Ruud Hesp (300), Jo Bux (275), Wim Koevermans (274) volgen op gepaste afstand. Hoofdtrainer Wil Boessen completeert de Top 5 allertijden. Onze oefenmeester speelde maar liefst 267 competitiewedstrijden in het geel en groen. Van de huidige spelersgroep is aanvoerder Ramon Voorn met 176 gespeelde competitiewedstrijden de meest ervaren Fortunees.

Voor een compleet overzicht van onze Top 100 allertijden klikt u hier .

Auteur: Fortuna SC, Edgar Lucas 🙂