Dit weekend: Doe mee met strijd tegen ALS!

Op  zaterdag 28-09-2019 hebben we in het Fortuna Stadion afscheid genomen van Fernando Ricksen. Fortunees, Strijder en vooral ook boegbeeld van de vreselijke ziekte ALS. Fortuna Sittard en Fortuna SC omarmen dan ook de strijd tegen ALS, zeker vooral nu “osse” Fernando de strijd tegen deze ziekte heeft verloren. Dat moet in de toekomst beter kunnen, we moeten als maatschappij ALS kunnen overwinnen! Alle beetjes helpen daarbij en jij kunt helpen! Deze editie: Olaf Masolijn strijdt voor ALS!

ALS is een zenuw- spierziekte en komt in Nederland bij ongeveer 1500 mensen voor. Jaarlijks overlijden er 500 mensen aan ALS, maar komen er ook 500 nieuwe patiënten bij. Hoop op een toekomst is er voor deze mensen niet.  Er is maar één manier om ALS de wereld uit te helpen en dat is wetenschappelijk onderzoek om een oorzaak en een behandeling te vinden.  ALS is daarom een Goede Doelen partner  van Fortuna-SC en Fortuna Sittard. Deze keer in de picture: Fortunees en houder van de FR-seizoenskaarhouder Olaf Masolijn (45 jaar)!

Business Boksgala 2019 ; Fortunees Olaf gaat strijden voor ALS in de ring!
Olaf, 45 jaar jong, is vader van twee kids en woont en werkt als boekhouder in Roermond.  Olaf greep de kans met beide handen aan om op 23 november as. deel te gaan nemen aan de 3e editie van het Business Boksgala 2019 in Roermond, een initiatief van een aantal Roermondse ondernemers met een liefde voor de bokssport.Op dit gala staan 24 mannen en vrouwen tegenover elkaar in de ring die voorheen totaal onbekend waren met de bokssport. Zij hebben maanden intensief getraind en worden op professionele wijze voorbereid op de strijd die ze ten overstaan van hun familie, vrienden en relaties zullen leveren. De theaterzaal van de Oranjerie is volledig omgebouwd tot boksarena met prachtige sponsortafels waar meer dan 450 gasten een culinair drie-gangen-diner wordt aangeboden. Het belooft een prachtige avond te worden waar zowel de boksers en hun sponsoren zich van hun beste kant kunnen laten zien.

Naast de opbrengsten van de sponsortafels bestaat er dit jaar ook de mogelijkheid om het event afzonderlijk of een individuele bokser te sponsoren, wat ten goede zal komen aan Stichting ALS Nederland. Olaf is dus 1 van de 24 boksers!  Olaf hierover “Sportief bezig zijn” is mij niet vreemd, ik geef spinning(r) bij Il Fiore Healthcenters in Herten, fitness nog een beetje en sla soms een balletje golf. Boksen is dan toch wel weer net een ander verhaal. En dan ook nog eens 8 maanden vol in training voor een serieuze bokswedstrijd in een geweldige entourage met 400 gasten is helemaal spannend. Genoeg redenen om mee te doen als je het mij vraagt, maar mijn belangrijkste doel is  om de strijd van Fernando door te zetten!! “

Wat kun jij betekenen?
Je kunt ALS en Fortunees Olaf helpen met een eigen bijdrage naar keuze. Je kunt dit doen door hier naar zijn persoonlijk pagina te gaan en op eenvoudige wijze een bedrag naar keuze over te maken. Olaf garandeert dat alle inkomsten 100% naar ALS gaan. Als extraatje krijg je na donatie ook een (streaming-) link toegestuurd waardoor je live Olaf’s wedstrijd op 23 nov. kunt volgen.

Laten we als Fortuna Sittard familie Olaf helpen zijn streefbedrag op te halen.

SAME NAO VEURE

SAME TAEGE ALS

Geef een reactie