Wedstrijd-gedragen jubileum shirts nu te koop!

Woensdag aanstaande is de fanshop van Fortuna Sittard weer geopend tussen 14.00 en 18.00. Naast de reguliere verkoop van talrijke fan-artikelen zal er woensdag ook een speciale verkoop van de wedstrijd- gedragen jubileum shirts zijn. Lees hier meer over deze actie!

In verband met het 50-jarig bestaan van de club speelde Fortuna Sittard tegen Ajax thuis (29-09-2018) en tegen PSV uit ( 03-02-2019) in de unieke jubileumshirts. Fans hebben nu de kans om het ultieme fan-item: een gedragen – ongewassen – wedstrijdshirt van je held aan te schaffen.

De shirts.
Het Eredivisie seizoen 2018/’19 stond voor Fortuna Sittard in het teken van het 50-jarig bestaan. Bij deze heugelijke gebeurtenis hoorden speciaal ontworpen jubileum shirts. Het ontwerp is van onderen uit opgebouwd met vloeiende lijnen die als het ware de wortels en het fundament van de club weergeven. Daarmee verwijst DOES naar de gewaardeerde jeugdopleiding van Fortuna van waaruit jonge talenten zich ontwikkelen tot professionele spelers. Het logo van de club staat in het midden van het shirt en vertegenwoordigt de positie van Fortuna als dé middenstip van Limburg. Lijnen van de schouders naar het lagere ontwerp symboliseren het speelveld. DOES maakt het design tenslotte af met gouden details als een feestelijke verwijzing naar het jubileum.

 

Ajax thuis, het gouden jubileum shirt; De wedstrijd tegen Ajax thuis was een spektakel die helaas met 0-2 uiteindelijk werd verloren. Maar hoogtepunten waren er die wedstrijd volop, waarvan het prachtige goud-groene jubileumshirt er natuurlijk ene van was. De wedstrijd-gedragen shirts (met korte mouw) van enkele Fortuna Sittard spelers worden nu te koop aangeboden. In de fanshop ligt een lijst met de nog te verkrijgen nummers en de bijbehorende spelersnamen. Op = Op!

PSV uit, het zilveren jubileumshirt met goudkleurige bedrukking; De eerste uitwedstrijd sinds jaren tegen PSV zorgde voor een bomvol uitvak en een prachtige opkomst van de Fortunezen in hun zilveren shirts. De wedstrijd ging na een snelle rode kaart weliswaar met 5-0 verloren, maar de zilveren jubileum shirts maakte in heel Nederland een onuitwisbare indruk. De wedstrijd-gedragen shirts (met lange mouw) van enkele Fortuna Sittard spelers worden nu te koop aangeboden. In de fanshop ligt een lijst met de nog te verkrijgen nummers en de bijbehorende spelersnamen.  Op = Op!

Prijzen en bestellen!
Niet alle spelers / nummers zijn meer verkrijgbaar. Wel is de lijst met namen / nummers aanwezig zodat u kunt inzien welk shirt van wie u aankoopt. Daar we deze wedstrijden niet met namen op de shirts gespeeld hebben en niet elke speler met zijn eigen nummer speelde.De doelmannen shirts zijn er ook nog, maar zijn uiteraard zeer beperkt. Het betreffen de grijs/witte shirts welke zowel met de uit,- als thuiswedstrijd gedragen zijn. De prijzen van de wedstrijd gedragen shirts bedragen €100.00 per stuk., de shirts van de keeper zijn €120.00. Op=op en reserveren is helaas niet mogelijk.

Mocht je nu de boot hebben gemist en toch nog een zo’n uniek jubileum shirt willen. Er zijn nog enkele merchandise jubileum shirts -welke dus niet gedragen zijn.- beschikbaar voor de prijs van €75 pst.

Geef een reactie