Samen naar Fortuna Sittard tegen RKC!

Fortuna Sittard tegen RKC Waalwijk.  Een bijzondere wedstrijd om veel redenen. Laten we maar met de meest voor de hand liggende reden beginnen. Dit duel mag met recht een “staart duel” genoemd worden waarbij de winnaar van deze pot met een grote glimlach richting winterstop zal gaan. Mocht Fortuna Sittard deze wedstrijd winnen is het gat naar de laatste plaats zowel in punten als in moraal wel gemaakt.  Laten we daarbij eerlijk zijn, de meeste Fortunezen hadden bij de start van dit seizoen een “drietje” bij deze pot gezet en dat is ook nog steeds min of meer de verwachting. Fortuna Sittard moet dit seizoen nog zes keer winnen om save te zijn,  twee van die zes  overwinningen worden geacht tegen laagvlieger RKC behaald te worden.

Maar ja, “als”. Daar koop je dus niks voor. RKC is voldoende in vorm om te laten zien dat ze aardig kunnen ballen (vraag het Utrecht maar) en dus zal Fortuna Sittard het wederom op basis van inzet moeten klaren. Het perspectief is er, maar de steun van het publiek kon wel eens noodzakelijk zijn om de broodnodige overwinning over de streep te trekken!

Kerstmarkt met oa een merchandise en prachtige “2 bier halen, 1 betalen” actie!
Fortuna Sittard snap dit als geen ander en heeft daarom haar prijzen voor deze wedstrijd verlaagt tot slechts 5 euro!!  De bezoeker hier heeft vast een seizoenskaart, maar neem je vrienden of familie gewoon voor dit bedrag mee, gewoon doen! (dag kassa op Oost is open). Er is nog een reden om met je vrienden te komen. Voor en na de wedstrijd wil Fortuna Sittard en het Supportershome de fans bedanken voor hun fantastische steun het afgelopen seizoen. Dit zal gebeuren dor een mini-X-Mas markt en…een heerlijke korting in het supportershome: TWEE bier voor de prijs van EEN! (tot 23.00) Het lijken wel echte feestdagen zo 🙂

Het schema van de “op zaoterdig goon de lampe aan” avond :

18.15: De kerstmarkt gaat van start.
– enkele spelers aanwezig en kerstman;
– mogelijkheid aankoop kerstbox en prachtige Fortuna SIttard merchandise artikelen ideaal voor de kerst… voor actietarieven;
– DJ in het supportershome;
– Kraampje met gratis chocomel;
– Kraampje waar verse wafels te koop zijn;

Uiteraard is alles in een leuke kerst aankleding  en er is dus een 1+1 aanbieding in het supportershome.  Geniet dus in het supportershome, want het zal ook voor het laatst in deze staat open zijn. Na jaren van emotie is het home ook aan de beurt om opgeknapt te worden. Fortuna SC begint in samenwerking met Fortuna Facilities dan ook aan een heuse verbouwing.

Dit zal betekenen dat het supportershome tot aan de carnaval niet open meer zal zijn. Er zal wel voor een vervangende andere omgeving dan gezorgd worden, maar dat is voor later. Het home zal na de wedstrijd persoonlijk uitgeblazen worden door een optreden van de ‘rising star” DJ Nol (ook bekend als buscoördinator van Fortuna sc!). Trek je dansschoenen aan en laat die twee -biertjes- voor- de-prijs-van – 1 maar smaken! (na eerst die 3 punten versmaad te hebben uiteraard)

Dus Hop, Hop, Hop….met je geel-groene spullen in galop, bel of app je vrienden en zorg dat je op tijd aanwezig bent op het aller, aller, allerlaatste competitieduel van Fortuna Sittard in 2019 thuis!

Geef een reactie