Samen nao veure, zeker nu! (Fortuna SC-TV; 10 feb 19.00 uur)

Fan zijn van een club die het moeilijk heeft valt niet altijd mee, maar juist in deze fase van de strijd moeten we “samen nao veure”. Deze 4e uitzending van Fortuna SC Tv (10.02.’22 om 19.00 uur) staat dan ook bol van doorzetters binnen en rondom de club die vol voor succes gaan.. en halen! De kijker kan volop nagenieten van de driepunter tegen Heerenveen, interviews met nieuwe spelers, het talent van de maand, de promotie van het Fortuna Sittard G-team en nog meer, heel veel meer. Kijken dus !!!

In de tijd dat de dagen maar niks langer worden en Covid de fan scene in de ‘vriesstand’ heeft gezet moet Fortuna Sittard knokken om lijfsbehoud. Het streven moet 34 punten zijn en dat is nog een lange weg. Die weg gaat geen makkie worden, maar mensen binnen en buiten de club doen er alles aan om de kans zo groot mogelijk te maken om volgend jaar weer op het hoogste niveau aan te kunnen treden.

Fortuna SC TV helpt daar graag in mee. In de 4e uitzending van Fortuna SC Tv zul je dus veel positief ingestelde mensen zien die de schouders onder onze club zetten, zowel bij de Fortuna Sittard Academy, bij MVO projecten in de regio, het G-team en uiteraard rondom ons eerste elftal. “Knokken voor het logo, de trots en de kleuren”… wij noemen het “Samen Nao Veure!!”

De uitzending is vanaf Donderdag 10 februari om 19.00 uur te bezien via Facebook (klik hier) en Youtube (klik hier) van Fortuna SC tv  te zien. Alle eerdere uitzendingen zijn ook op Youtube te zien en als je je abonnee maakt krijg je een melding als er nieuw materiaal online staat. Youtube kan gedraaid worden op de PC, Tablet en telefoon, maar ook rechtsreeks op Smart Tv of via google Chromecast streamen. ENJOY!!!

Geef een reactie