‘SCC-afspraak 15-16’ wordt netjes nagekomen

Fortuna blij met geste tientallen supporters

Tientallen seizoenkaarthouders van Fortuna Sittard zien af van een financiële compensatie, hoewel de club de sportieve doelstellingen niet heeft gerealiseerd. Voor het afgelopen seizoen beloofde Fortuna supporters een deel van de kosten van een seizoenkaart terug te betalen, als de club niet bij de eerste tien in de rangschikking eindigde of een periodetitel pakte. “Alle supporters die dit prachtige gebaar maken, zijn we uiteraard enorm dankbaar,” zegt extern adviseur Paul van der Kraan.

Op basis van de eindstand hebben seizoenkaarthouders recht op vijftig euro retour of een nieuw wedstrijdshirt. Gezien de huidige situatie hoopt Fortuna dat de seizoenkaarthouders die eerder aangaven een deel van hun geld terug te willen, akkoord gaan met een verrekening van dit bedrag bij de aanschaf van een nieuwe seizoenkaart. Het is ook mogelijk om alsnog te kiezen voor een wedstrijdshirt van het aanstaande seizoen. Tot slot blijft de optie bestaan om volledig af te zien van een compensatie. Stuur  in dat geval een email naar info@fortunasittard.nl. Als je liever toch je geld terug wilt, hoef je niets te doen. In dat geval stort Fortuna het bedrag in juli op je rekening.

Iedereen die al koos of alsnog kiest voor een wedstrijdshirt van het seizoen 2016/’17, ontvangt dit shirt (en dat gaat een unieke worden!!) in principe uiterlijk medio augustus. Nadere berichten hierover volgen.

Bron: Fortuna Sittard en Fortuna Sc