De blik vooruit: Scoor je korting op je SCC!!!

Fortuna Sittard start voorbereidingen nieuw seizoen;  scoor je korting!

Fortuna Sittard is volop in de afhandeling van een uiterst bewogen jaar waarbij er noodzakelijke en ingrijpende veranderingen in de structuur, bemensing en financiering van de club zijn gestart. Dit zal nog geruime tijd zijn invloed op het functioneren van onze trots gaan hebben.  De club moet immers op veel vlakken opnieuw worden gebouwd. Dat neemt niet weg dat de club en haar vele vrijwilligers al hard aan het bouwen zijn aan het nieuwe seizoen. Met frisse energie  wordt er bijvoorbeeld gewerkt aan de nieuwe selectie en aan een spelersfonds, maar ook is Fortuna Sittard bezig met een nieuw bestuur, de tenues, de (shirt) sponsoring, de Open Dag en natuurlijk de seizoenkaarten verkoop voor het aankomende seizoen.

Realistisch en hoopvol naar seizoen 2016-2017
In het nieuwe seizoen zal er een extra tegenstander worden toegevoegd aan het competitieprogramma en wordt de degradatie regeling van kracht. De ambitie van Fortuna Sittard ligt in het neerzetten van aantrekkelijke wedstrijden en prestaties, waarbij er altijd met een schuin oog naar een top 10 positie gekeken zal worden.

De club lijkt daarbij geleerd te hebben van het vorig seizoen. Geen beloftes meer, maar realisme.  In de Jupiler league kan, -op de top 3 na-, vrijwel iedereen van iedereen winnen. Stabiliteit, werklust, vertrouwen, discipline en balans op het veld  zijn dan ook belangrijke pijlers waarop de nieuwe selectie, aan de hand van trainer Ben van Dael , gebouwd zal worden.  We zien er zeker naar uit!

60 euro korting is  teken van respect naar fans.
Vorig jaar kostte een seizoenkaart op de Ricksen Site 185,- euro, hierbij zat de voorwaarde dat er top 10 behaald zou worden. De Fortuna SC heeft de club namens de achterban laten weten dat deze constructie niet herhaald moet worden en dat de prijs terug moet naar een realistisch niveau. Fortuna Sittard heeft het geld keihard nodig, maar stemde direct in met deze eis van de achterban.

Uit dank en respect voor de geweldige steun biedt Fortuna Sittard haar fans nu de mogelijkheid om tot 15 juni de seizoenkaart op de Ricksen Site  voor slechts 125 euro te kopen. Dat is 60 euro korting in vergelijking met vorig jaar. Op vergelijkbare wijze zullen de overige vakken ook vroeg boek kortingen ontvangen. Een teken van respect naar de fans.

Prijzen en bestellen.
Ga naar de Fortuna Sittard pagina hier . Daar kun je je seizoenkaart online bestellen door het aanvraagformulier in te vullen. Een kopie van je legitimatiebewijs kan je daarbij meteen uploaden. Tegelijkertijd met je bestelling geef je een eenmalige incassomachtiging af. Het bedrag voor de seizoenkaart wordt voor 1 juli van je rekening afgeschreven. Je ontvangt je nieuwe seizoenkaart tijdig voor de start van het nieuwe seizoen per post.

Ook als je liever geen kopie van je legitimatiebewijs wilt uploaden, kan je online je seizoenkaart bestellen. De seizoenkaart moet dan later wel persoonlijk worden afgehaald, waarbij je jouw legitimatiebewijs moet meenemen. Zodra de kaart klaar ligt, ontvang je van Fortuna Sittard  bericht. Uiteraard is het ook mogelijk om je nieuwe seizoenkaart per post te bestellen. Print het aanvraagformulier dan uit en stuur dit met een kopie van je legitimatiebewijs naar Fortuna toe.

Gold Card.
Op verzoek van een aantal supporters is de Gold Card ontwikkeld: een collectors item waarvan slechts 20 exemplaren beschikbaar zijn. De Gold Card geeft je de komende 8 seizoenen toegang tot alle competitiewedstrijden in het Fortuna-stadion. Tijdens geselecteerde wedstrijden word je bovendien uitgenodigd in de Business Ruimte. De Gold Card kost, afhankelijk van het gewenste vak, € 1.000 of € 1.300. Elk seizoen ontvang je een nieuw exemplaar met een uniek ontwerp. Bovendien krijg je een certificaat op naam, door jou én de trainer ondertekend. De ondertekening gebeurt tijdens een speciaal daarvoor belegd fotomoment in onze persruimte, waarvoor je door ons wordt uitgenodigd. Mocht Fortuna gedurende de geldigheid van de Gold Card promoveren of degraderen, dan blijft de toegang ongewijzigd van kracht. De twintig beschikbare Gold Cards worden toegekend op basis van volgorde van de aanvragen.

Bron: Fortuna Sc en Fortuna Sittard, scoor hier je korting!!!!