Sport verbindt ! Business event bij Fortuna

Fortuna Sittard participeert in een unieke WK Happening voor werkgevers, ondernemers en businessclubleden op 18.06.2014. Werken tijdens het WK? Liever niet natuurlijk! Maar wat als het volgen van de wedstrijden van ‘Oranje’ gecombineerd kan worden met het netwerken met andere ondernemers, een heerlijk uitgebreid buffet en een passend drankje? Dat verandert de zaak natuurlijk! Een samenwerkingsverband van UWV WERKbedrijf, Fitland XL Sittard en Sportzone Limburg, waarin Fortuna Sittard en OCI Lions participeren, organiseert onder de noemer “Sport Verbindt” op woensdag 18 juni dan ook een unieke WK Voetbal Happening. Naast de vertoning van Nederland – Australie op een groot bioscoopscherm zijn er presentaties van diverse gastsprekers zoals Hans van Breukelen, oud international en lid van de RvC van PSV en Andre Timmermans, landelijk directeur UWV WERKbedrijf.

De hele bijeenkomst (voor, tijdens en na de wedstrijd) wordt gedacht aan de inwendige mens (drank en buffetten zijn inbegrepen). Zoals hierboven vermeldt is Fortuna Sittard als partner aangesloten bij deze netwerkbijeenkomst en biedt dit natuurlijk kansen voor de commerciele afdeling. Denk hierbij o.a. aan het kennis maken met nieuwe contacten (mogelijk toekomstige sponsoren).

Hoe kun jij je steentje bijdragen? Attendeer je werkgever op deze netwerkhappening en zorg dat deze zich aanmeldt op www.sportverbindt.nl Ben je ondernemer? Dan ben je natuurlijk ook van harte welkom!

Bron: Fortunasc