Stanza kalender niet langer in gebruik

De afgelopen drie seizoenen heeft Fortuna SC dankbaar gebruik gemaakt van de – gratis – diensten van Stanza, om onze supporters te kunnen voorzien van een makkelijk te gebruiken wedstrijdkalender, die we tevens zelf konden bijhouden indien er wijzigingen in het speelschema zouden plaatsvinden.

Helaas heeft Stanza besloten de gratis diensten in zijn geheel op te schorten en Stanza is vanaf heden slechts nog voor betalende klanten. Omdat de kosten bijzonder hoog zijn, heeft Fortuna SC dan ook besloten niet langer met de stanza kalender door te gaan. Dit betekent echter ook dat Fortuna SC geen toegang meer heeft tot de kalender en derhalve dan ook geen wijzigingen meer kan doorvoeren. Zo staat de thuiswedstrijd tegen Sparta in de agenda voor de zondag in plaats van de zaterdag, een foutje bij het invoeren, maar dit foutje kunnen we dus helaas niet meer herstellen. Ook alle wijzigingen die recent zijn doorgevoerd kunnen we niet meer doorvoeren. We betreuren dit, maar we vinden evens dat de contributie van onze leden beter voor andere doeleinden kan worden gebruikt.

Er bestaat echter nog een tweede mogelijkheid om de wedstrijden van Fortuna Sittard in je agenda te zetten, namelijk via de Fortuna Sittard app. Door in de app naar ‘ wedstrijden’  te gaan, verschijnt er rechtsboven in beeld een agenda icoontje. Als je hierop klikt, worden ook alle wedstrijden rechtstreeks in je agenda gezet. Hoe deze agenda verder wordt beheerd (en of er live updates worden doorgevoerd), is ons echter niet bekend.

Geef een reactie