Testimonial voor Fernando Ricksen

Oud-international stelt All Stars ploeg samen met oud-teamgenoten van Fortuna, AZ, Glasgow en St Petersburg

Fernando Ricksen krijgt het eerbetoon dat iedereen rond Fortuna Sittard de oud-speler gunt. Op 25 mei 2014 zal een samengesteld All-Stars team van Fernando Ricksen het opnemen tegen Fortuna Sittard. Als bekend veronderstelt, voormalig international Fernando Ricksen speelde in zijn carriere voor Fortuna Sittard, AZ Alkmaar, Glasgow Rangers en Zenit St Petersburg. Enkele mooie namen zijn dan ook te verwachten in het All Stars van de aan ALS lijdende Limburger.

Een afscheid met een lach en een traan. Fernando Ricksen hierover: “Ik ga jongens benaderen waarmee ik gespeeld heb, trainers die mij gevormd hebben. Het moet een leuke dag worden voor Fortuna en de supporters”. Held met hoofdletter H.

Met geen woord rept Fernando Ricksen over zijn dodelijke spierziekte. Sluipmoordenaar ALS laat elke dag zijn sporen na, maar opgeven komt simpelweg niet voor in het woordenboek van “The Commando”.

25 mei 2014, een historische zondag in de maak. Zodra er iets meer bekend is over de kaartverkoop van deze legendarische wedstrijd zullen we dit direct met u delen op deze webpagina.

Nawoord: van het boek ‘Vechtlust’ zijn inmiddels 87.000 examplaren verkocht. Ongekend in Nederland waarbij het bizarre levensverhaal van Fernando Ricksen over twee maanden uitgebracht zal worden in het Engels en in het Russisch.

Auteur: Fortuna SC, Edgar Lucassen