Thuisshirt a.s. maandag te koop in de fanshop!

Fortuna Sittard speelt reeds enkele weken in de nieuwe tenues van kledingsponsor en fabrikant Macron. Onze achterban moest wat langer geduld hebben, de voorraad thuisshirts geschikt voor de verkoop arriveerde pas vorige week in Italië. Inmiddels is deze oplage verscheept naar Nederland en wordt het a.s. maandag aan de Fortuna Sittard fanshop uitgeleverd!

Dat betekent dat de thuisshirts maandagavond in de fanshops – gelegen onder de Fernando Ricksen en de Oost tribune – te koop zijn. De shirts zijn verkrijgbaar in de maten XXS t/m 3XL á €49,95. Bedrukkingen van je naam of favoriete speler kunnen eveneens besteld worden. Let wel: het betreft een beperkte voorraad.

Overige artikelen uit de kledinglijn (keeperstenue, sokken, trainingsbroeken etc)

De overige artikelen uit de Fortuna Sittard kledinglijn (zoals het keepersshirt, sokken, shorts, trainingsjacks etc) worden pas later uitgeleverd. De Fortuna Sittard fanshop doet er alles aan om de artikelen zo spoedig als mogelijk op voorraad te krijgen.

Reeds geplaatste bestellingen

Personen die tijdens de Open Dag een bestelling hebben geplaatst worden telefonisch op de hoogte gebracht zodra hun bestelling compleet is.

Bron: Fortuna Sittard Fanshop namens Maatjes Streetwear.