Tweede pin te koop!

Vanaf morgen is de tweede pin uit onze serie beschikbaar in de fanshop van het stadion! Tijdens de voorverkoop voor de thuiswedstrijd tegen NEC kan ook de pin tussen 18:00 en 20.30 uur worden gekocht (€4 leden, €5 niet-leden).

De tweede pin is opnieuw een legendarisch shirt. Vraag een Fortunafan naar de bekendste shirtsponsors uit ons bestaan en LU staat in de top3.

En dit is niet zomaar een ‘LU shirt’, het is de UEFA cup editie zoals gedragen tegen Everton. Het verschil met het competitieshirt zit hem in de grootte van de sponsoring, destijds stelde de UEFA strenge eisen aan de maximale afmetingen. Het LU logo is hier dus kleiner.

Waar het vorige shirt geleverd werd door Masita, is deze keer Adidas aan de beurt. Het shirt werd in 1985 gedragen door onder anderen René Maessen, Wilbert Suvrijn, Frans Thijssen, Wim Koevermans en Chris Dekker.

Aanstaande vrijdag is de pin vanzelfsprekend ook te verkrijgen in de fanshop, rondom de wedstrijd tegen NEC.

Heb jij de eerste pin nog niet in je bezit en wil je toch de complete collectie gaan sparen? Wees er dan snel bij! Er zijn minder dan 25 stuks beschikbaar van dit shirt uit de jaren 70.