Uitwedstrijd RKC

Laatste update: 4 april 2018 19.30 uur.

onderstaande regeling en informatie is achterhaald, klik hier voor de meest recente informatie

Dinsdagmiddag is Fortuna SC op de hoogte gesteld van een beperking op het aantal beschikbare parkeerkaarten. Op dat moment waren er al meer dan 100 parkeerkaarten  verkocht, hetgeen boven het naderhand ingevoerde gestelde maximum ligt. Fortuna SC heeft tijdig geïnformeerd naar beperkingen maar hier geen antwoord op ontvangen, RKC en de driehoek zijn vervolgens waarschijnlijk overvallen door de grote animo onder Fortuna supporters voor deze wedstrijd. Dit betekent concreet dat de kaartverkoop voor auto’s vanaf nu is stopgezet

Inmiddels zijn ook de twee bussen naar Waalwijk (bijna 100 fans) geheel uitverkocht. De bus vertrekt maandag 9 april om 17:30 uur aan de voorzijde van het Fortuna Stadion. De kassa’s bij het uitvak in Waalwijk zullen gesloten blijven. Voor de auto fans, er zal  worden omgewisseld bij de Burgerking langs de A2 bij Nederweert tussen 18:00 en 18:15 uur.

Vervolg auto kaarten.
Fortuna SC is nog steeds in overleg met de veiligheidscommissie in Waalwijk . Het overleg is constructief en er wordt druk gezocht naar een oplossing, waarbij de inzet vanzelfsprekend is dat er zoveel mogelijk auto’s kunnen parkeren op of rondom het bestemde terrein. Zodra er overeenstemming is met de politie van Waalwijk zullen we de afspraak voor de fans met auto kaarten hier delen. Houdt de site dus in de gaten.