Uniek in Nederland: X-MAS Movie in Fortuna Sittard Stijl!

Ter afsluiting van onze eerste seizoenshelft maken we nog 1x een knallende Fortuna SC TV uitzending. Geen uitzending zoals jullie van ons gewend zijn maar een heuse Fortuna Sittard X-mas film!! De première is op 23 december vanaf 19.00 uur te zien via onze facebook en youtube pagina, (https://www.youtube.com/user/FortunaSCtv) maar is tijdens de kerstdagen zeer zeker ook de moeite waard om samen met het gezin te bekijken.

 

Naar een origineel idee van Ger Putters en Jorn van den Hout kunnen de fans van Fortuna Sittard nu rond de Kerst genieten  van een heus kerstverhaal in Fortuna Sittard stijl.  Nol en Marie, verjaagd uit het land van der Herrejod op weg naar het beloofde Paradijs. Onderweg komen ze langs bekende plaatsen en worden ze aangemoedigd door supporters, spelers en een stem van boven. Eenmaal op het eindpunt aangekomen, wacht ons alle een prachtige geboorte.

Een persiflage op het kerstverhaal met een vette geel-groene knipoog, muzikale intermezzo, originele interviews en de deelname van een groot aantal Fortuna sterren waarbij er ook wordt teruggeblikt op de afgelopen seizoenshelft.

De première is op 23 december vanaf 19.00 uur te zien via onze facebook en youtube pagina, (https://www.youtube.com/user/FortunaSCtv) maar is tijdens de kerstdagen zeer zeker ook de moeite waard om samen met het gezin te bekijken.

Geef een reactie