Update: Kaartverkoop Fortuna Sittard – Roda JC

Sittard-Geleen, 27 augustus 2014

Vanochtend hebben Fortuna Sittard, het Openbaar Ministerie, de politie en de burgemeester gesproken over de wedstrijd Fortuna Sittard – Roda JC op 13 september. Voor die wedstrijd is het verzoek van Roda JC-zijde binnengekomen om meer kaarten beschikbaar te stellen dan de standaard 800 voor de uitclub. De wedstrijd is in een eerder overleg aangemerkt als risicowedstrijd, wat onder andere betekent dat maximaal 800 kaarten voor de uitclub beschikbaar zijn.

In het overleg vanmorgen is besloten het maximum aantal kaarten ongewijzigd vast te stellen op 800. Daarbij geldt dat de losse kaartverkoop gewijzigd wordt van ‘1 op 4’ (een persoon kan 4 kaarten kopen) naar ‘1 op 1’. De regeling qua kaartverkoop voor seizoenkaarthouders blijft ongewijzigd. Zij kunnen per seizoenkaart 4 kaarten kopen op twee nader te bepalen verkoop momenten. Fortuna Sittard en Roda JC zullen de supporters nader informeren over de start van de kaartverkoop.

Dit besluit wordt genomen vanwege veiligheidsoverwegingen, vanuit de afweging dat het belangrijk is dat supporters op de juiste plekken in stadion zitten en de supporters stromen goed kunnen worden gereguleerd.

Het supporters collectief heeft daarnaast kunnen bedingen dat leden van Fortuna SC op vertoon van hun ledenpas eveneens gebruik kunnen maken van de de 1 op 4 regeling!

Let op, het is niet mogelijk om lid te worden van Fortuna SC tijdens de voorverkoop!

————————————————————————————————————————————————————————————————————

Verkoopdata:

Adres & tijdstippen exclusieve voorverkoop seizoenkaarhouders en leden Fortuna SC.

Op vrijdag 29 en zaterdag 30 augustus start de exclusieve voorverkoop voor seizoenkaarthouders en leden Fortuna SC bij de receptie van het stadion aan de Milaanstraat 120 en wel op de volgende tijdstippen:
– vrijdag 29 augustus tussen 16.00- 20.00 uur
– zaterdag 30 augustus tussen 10.00-17.00 uur.

Adressen & tijdstippen reguliere voorverkoop

Vanaf maandag1 september start de reguliere voorverkoop op de volgende adressen en tijdstippen:
Wilsport (Steenweg 51, Sittard):
Maandag: uur, dinsdag: 9.00- 18.00 uur, woensdag: 9.00- 18.00 uur, donderdag: 9.00- 21.00 uur, vrijdag: 9.00- 18.00 uur, zaterdag: 9.00-17.00 uur. Let op: niet op koopzondagen!

Viventy Kappers (Elisabethstraat 3, Geleen):
Dinsdag t/m donderdag van 9.00-17.00 uur, vrijdag: 8.30- 17.00 uur, zaterdag: 8.00-15.00 uur. Let op: maandag en zondag gesloten!

Peter Schols Schoenmode (Molenweg 28, Maasbracht):
Maandag 1 en vrijdag 5 september, telkens van 18.00 tot 21.00 uur. Let op: Geen voorverkoop tijdens reguliere openingstijden!.

Receptie Stadion (Milaanstraat 120, Sittard):
Dinsdag 2 september en donderdag 4 september tussen 19.00 en 21.00 uur. Let op: hier is alleen contante betaling mogelijk!

Voorwaarden reguliere voorverkoop

Om de reguliere voorverkoop in goede banen te leiden zijn er een aantal voorwaarden:
– Er kan per persoon (lees: ID) maximaal 1 kaart gekocht worden;
– Legitimatie is hierbij verplicht!;
– Kaarten kunnen alleen gekocht worden bij de bekende voorverkoopadressen en bij de receptie in het stadion
– Tijdens voorverkoop bij receptie in het stadion is alleen contante betaling mogelijk!


Naar verwachting zal er een grote vraag zijn naar de kaarten. Zorg dus dat u er op tijd bij bent! Op = Op! We zien u graag op 13 september in ons stadion!
Let op: Voor deze derby is er geen online verkoop. Tevens is er geen verkoopmogelijkheid op Sportcentrum. Kassa’s zijn op de wedstrijddag gesloten
.

Bron: Fortuna SC, Foruna Sittard, Gemeente Sittard-Geleen, Openbaar Ministerie