Vooruitblik op de eerste thuiswedstrijd!

Het seizoen 2019-2020 is officieel begonnen. Nu wordt de eerste thuiswedstrijd afgetrapt en daar blikken we alvast op vooruit!

Zondag 11 augustus om 12:15 trapt Fortuna de eerste thuiswedstrijd af. De tegenstander is Heracles Almelo. Op de vroege ochtend zal de ploeg van Frank Wormuth, inclusief afreizen naar Sittard om de drie punten mee te nemen. Zowel Heracles als Fortuna heeft nog wat goed te maken: beide clubs verloren hun eerste wedstrijd met 4-0.

Heracles Almelo
De Heraclieden kennen een valse start van de competitie. De club eindigde vorig seizoen op de zevende plaats, vier plaatsen boven het sc Heerenveen dat vorige week de punten bij hen meenam. Binnen de club heerst onvrede over de naam van het stadion. Omdat “Erve” in “Erve Asito” (naam stadion) doet vermoeden dat de club op de boerderij speelt, werd vorige week een kip op het veld losgelaten en werden er eieren het veld op gegooid. Nieuwkomer Cyriel Dessers kon ook geen redding meer bieden. Hij scoorde in het verleden bij zijn debuutwedstrijden voor NAC en FC Utrecht. De verwachting is dat Heracles zich wil revancheren en het Fortuna lastig gaat maken.

Fortuna Sittard
Geen wijzigingen in de selectie van Fortuna Sittard. De in- en uitgaande transfers zijn uitgebleven na de wedstrijd tegen AZ. De verwachting is dan ook dat Fortuna met dezelfde elf als tegen AZ gaat aantreden tegen Heracles.

Geef een reactie