Praktische info en tips Fortuna Heracles

De eerste thuiswedstrijd van Fortuna Sittard is tegen Heracles uit Almelo. De textiel stad weten we sinds vorige week toen een kip-in-protest heel Nederland liet weten dat ze geen boeren zijn. Prima. Ons maakt het verder niets uit. De fans willen drie punten en een lekkere sfeer. Om je daarbij te helpen wat adviezen en tips.

De wedstrijd begint om 12.15.
De wachtrijen zijn net te vaak, net te lang bij de ingangen van Noord en oost. Zeker als het regent is de lol er dan wel af.  Uiteraard is de beste oplossing om gespreid binnen te komen (dus wat eerder naar binnen). De poorten zijn open vanaf 10.45. Als het goed is staan er nu echter ook iets meer kaarten-scanners (3 per ingang ipv 2) . We zullen het zien en blijven opvolgen. Het heeft in ieder geval de aandacht van Fortuna Sittard.

Fanhome.
Insiders hebben wellicht vernomen dat er plannen zijn om het home in de nazomer flink te gaan upgraden. Die plannen zijn juist, maar ze zijn ook nog in een afstem fase. Dat betekent dat in de komende weken en maanden de fans nog altijd van harte welkom zijn bij de huidige versie van het Fortunahome.  Er zal tegen Heracles geen Fanplein event zijn, maar het Home is voor iedereen vanaf 11 uur open. Brand pils, lekker muziekje en al je Fortuna friends om je heen. Precies zoals het hoort. In het home kun je betalen met je oude bonnen en met de nieuwe betaalpas. @yourservice.

De Fanshop.
Op zondag is de fanshop geopend van 10.00 tot 12.00 en van 14.00 tot 15.00. Op deze dag zullen er geen shirts bedrukt worden. Uiteraard kun je wel terecht voor het aankopen van bedrukte shirts, vesten, badlakens, Kika Fortuna Sittard CD’s, sleutelhangers, ijskast magneten, pins, rugzakken, zonneklep of nog heel veel andere merchandise. Voor de nieuwelingen onder ons, de fanshop ligt in het hoofdgebouw, meteen naast de hoofdingang.

Het Fortuna Museum
Het Fortuna Museum gaat zondag om 10.45 uur open en is dan alleen toegankelijk voor mensen die in het bezit zijn van een ticket voor de hoofdtribune. De deur blijft open tot kort voor het begin van de wedstrijd tegen Heracles, aanvang 12.15 uur.

Stadion en catering (betaal pas)
Vanaf zaterdag 27 juli 2019 kan er gebruik gemaakt worden van de Fortuna Sittard Betaalkaart om je consumpties in het Fortuna Sittard Stadion snel en eenvoudig af te rekenen. Vanaf 28 september zullen consumptiemunten niet meer geldig zijn. Voor seizoenkaarthouders die hun kaart reeds hebben opgehaald zit deze functie bij de kaart inbegrepen. Met andere woorden; seizoenkaarten kunnen gebruikt worden als betaalkaart. Supporters die niet over een seizoenkaart beschikken kunnen hun betaalkaart ophalen bij een van de servicepunten in het stadion, de plek waar je voorheen consumptiemunten kocht. De betaalkaart is gratis maar wel wordt er een borg van € 2,50 gevraagd.

Op wedstrijddagen kun je je betaalkaart via een contante of PIN transactie opwaarderen bij één van de servicepunten. Deze servicepunten zijn gelegen op de plekken waar je voorheen de consumptiemunten kocht in het stadion. Onze vrijwilligers helpen je graag bij het opwaarderen. Vanaf 11 augustus 2019 is het ook mogelijk om online je betaalkaart op te waarderen. Log in op mijn.fortunasittard.nl of via de MijnFortuna-app en ervaar het ultieme gemaak van onze online services:

 

 

Geef een reactie