Vrijwilligers gezocht om Samen te strijden voor Fortuna Sittard

Het Fortuna Supporters Collectief (Fortuna SC) is hét overkoepelende platform voor iedereen die Fortuna Sittard een warm hart toedraagt. Fortuna SC strijdt voor de belangen van haar 1400 leden, de Fortuna Sittard supporters en de mooiste club van Limburg

Onze speerpunten zijn de organisatie van gezellige en veilige uitwedstrijden, de (eerste) beleving van Fortuniors met Fortuna Sittard, het ondersteunen van een voetbal beleving bij thuiswedstrijden dmv het uitbaten van het Supportershome & fan plein en het onderhouden en verbeteren van een hechte Fortuna-cultuur en fan-community dmv Fortuna Sittard (fan) events en communicatie.  (tekst gaat door onder de foto’s)

 

Vacatures: (klik op de titel voor de vacature beschrijving)
Om onze gewenste services naar onze fans en leden te borgen – maar liever nog te verbeteren en te innoveren- hebben we jullie hulp nodig. Hulp in de vorm van tijd, capaciteit, leiderschap, handjes of nieuwe ideeën. We staan dus wagenwijd open voor nieuw en oud bloed. Voor jong en oud, man en vrouw, digitaal wonder of handige klusser…. de deur staat open!

Ben jij onze nieuwe aanwinst op een van de volgende onderdelen en vrijwilligers vacatures? (klik op de links voor meer informatie)

Uitwedstrijden organisatie
1. Bestuurslid organisatie uitwedstrijden
2. Vrijwilliger Veiligheidsoverleg 
3. Vrijwilligers busbegeleiding

Fortuniors.
4. Bestuurslid Fortuniors
5. Vrijwilligers Fortuniors activiteiten

Activiteiten en stadion aankleding
6. Vrijwilligers stadion aankleding
7. Vrijwilligers fan activiteiten

Communicatie & Marketing
8. Vrijwilligers Communicatie
9. Vrijwilliger Account Manager Fortuna SC


Wat zoeken en bieden wij?
We zijn een 100%  vrijwilligers organisatie die geheel ten doel staat van Fortuna Sittard, haar fans en onze leden. Een sterke passie voor Fortuna Sittard is dan ook belangrijk, maar ook om trots en lol  halen uit het samen neerzetten van een prestatie. Het werk is in dat opzicht vrijwillig, maar niet geheel vrijblijvend. Samen moeten we woord houden aan elkaar en onze leden.

We bieden veel ruimte voor eigen initiatief en  eigen ideeën, waarbij we ervan uitgaan dat jezelf ook mede de kar trekt. Het is goed voor je algemene ontwikkeling, je leert de Fortuna fans en vrijwilliger beter kennen, je kunt een bijdrage leveren aan de toekomst van Fortuna Sittard, je krijgt er lol en eigenwaarde voor terug en in veel gevallen kun je mee doen aan de vrijwilligers regeling 2019. Zodra je officieel reageert zullen we daar ook desgewenst meer over vertellen.


Hebben we je interesse?

Geïnteresseerd of geïnspireerd? Voel je dan vrij om je belangstelling voor deze rol voor 1 augustus met ons te delen door een korte toelichting (wie ben je, waarom lijkt het je leuk) te sturen naar info@fortunasc.nl. Je ontvangt van ons daarna meer informatie over het vervolg.

Geef een reactie