Vrijwilligers met ambitie gezocht!

Niet alleen op het veld zijn er versterkingen nodig om te komen tot grootse prestaties, ook binnen de supportersvereniging FortunaSC zijn verse krachten altijd welkom. Zo zijn we onder meer op zoek naar een versterking voor ons commercieel team (met name front-end contacten met -potentiele- sponsoren, relatie onderhoud, bedenken nieuwe martken en samenwerkings methodieken, etc) waarbij enthousiasme, eerlijkheid en beschikbare tijd misschien wel de belangrijkste “eisen” zijn. Je wordt dan onderdeel van een enthousiast team dat met veel ambitie aan de toekomst wil werken!

Over de toekomst gesproken. We z oeken ook een kanjer die in staat is app’s te maken! Op dit gebied hebben we een plannetje wat helaas al een tijdje stof heeft zitten te verzamelen, met name vanwege het gebrek aan kennis en kunde op dit gebied. Hiervoor zijn we op zoek naar iemand die ervaring heeft met het maken van applicaties voor mobiele platformen (android, windows phone, apple Ios). Uiteraard krijg je als vrijwilliger ook de volledige ruimte om zelf met ideeen en creativiteit te komen!

Mocht je interesse hebben en denk je het ook te kunnen, laat dan iets horen. Uiteraard kun je ook om meer informatie vragen! Interesse; mail vrijblijvend naar remco.lucassen@fortunasc.nl

Bron: Bestuur FortunaSC.nl