Apetrots op FortunaSC

De nieuw opgerichte FortunaSC bestaat nu pas 10 weken. In die paar weken is er al heel, heel erg veel gebeurd. De nieuwe vereniging is statutair nu rechtsgeldig en is financieel gezien kerngezond, er is een voltallig enthousiast bestuur geïnstalleerd en een dertigtal vrijwilligers zijn dagelijks met de club en haar fans bezig, het gouden aandeel is formeel getekend, een prachtig sponsorpakket en een moderne webpagina zijn ontwikkeld,  er wordt gewerkt aan nieuwe sfeeracties, de Radio (& TV) is echnisch getest en staat in de startblokken om weer van start te gaan, de uitbussen ronken al weer, het supportershome gaat tegen DTC weer gezellig open en de Fortuniors gaan het mooiste jaar uit haar bestaansrecht krijgen!!  Te veel om op te noemen dus.

Uiteraard is dit het begin en gaan er soms heus ook dingen nog niet -zo snel- zoals we het graag zouden willen zien. Zo is de incasso betaling helaas noodgedwongen (extra regels door de bank) weer enige weken uitgesteld en zullen we de inhoudingen (met terugwerkende kracht) vermoedelijk midden augustus gaan doen. Dit maakt voor de verspreiding van de ledenpasjes verder niets uit. Op de Opendag kunnen de inmiddels 200 ingeschreven leden hun pasje bij de stand van FortunaSC komen ophalen. Neem voor alle zekerheid iets van ID mee.

Uiteraard kunnen de fans op de Open Dag ook heel makkelijk lid worden van FortunaSC, dit kan middels incasso of door direct cash te betalen. Leden en nieuwe leden krijgen dan direct hun eerste voordeel; het prachtige nieuwe supportersmagazine van FortunaSC. Een dubbeldik full-colour nummer met lekker veel diepte-interviews, verhalen over vroeger en verhalen over morgen, aandacht voor het verhaal en de beleving achter de fans, bestuurders en spelers. Aandacht natuurlijk vvoor het Fortuna Sittard vrouwen voetbal en natuurlijk ook enkele verrassingen die het vast mooi aan de slaapkamermuur gaan doen! Niet leden kunnen het magazine overigens ook aanschaffen voor 3 euro per stuk.

Vergeten wat ook alweer alle voordelen van het lidmaatschap zijn? Klik hier voor meer informatie!

Bron: FortunaSC
Autuer: webmaster Kiprich