WALK FOR LIFE: Kevin Hofland, ambassadeur van KIKA

Op paaszaterdag 11 april 2020 organiseert Fortuna Sittard in samenwerking met de supportersvereniging Fortuna SC het evenement Walk for Life. Een Mini-mars van 10 km, waarvan de wandelroute een officieel onderdeel is van de beroemde Kennedy Mars in Sittard. Er worden verschillende goede doelen gesteund tijdens de Walk for Life en een daarvan is KiKa.

Fortuna Sittard is na sc Heerenveen de tweede club in de Eredivisie die KiKa actief steunt. Kevin Hofland, oud speler en lid van de trainersstaf van Fortuna Sittard, is al jaren bevlogen ambassadeur van Kika. “Al enkele jaren zet ik me in voor KIKA. Kinderen die al jong ziek worden verdienen een kans om gezond te worden. Voor gezonde kinderen en u als volwassene is het vanzelfsprekend om gezond te zijn en te kunnen bewegen. Voor veel kinderen niet.”

“Nadat ik zelf geconfronteerd werd met mijn eigen zieke zoon, heb ik zelf kunnen zien hoe veel geluk en plezier deze zieke kinderen uit iets heel kleins halen. Ik als ex-sporter wil u dan ook vragen om mee te lopen met Walk 4 Life of een donatie te doen aan KIKA! Hopelijk zie ik u zaterdag 11 april bij Walk 4 Life in Sittard,” aldus Kevin Hofland.

De Mini-Mars:
De start van de Mini-Mars is om 12:00 vanaf de Markt in Sittard. Deelnemers dragen een uniek Walk For Life shirt, welke vanaf 10:30 uur op te halen is bij Proeflokaal “Het Hophuys” (Markt 15 te Sittard). De Mini-Mars voert door de kerkdorpen Einighausen en Limbricht en loopt hoofdzakelijk over vlakke en geasfalteerde wegen. Wanneer je de Mini-Mars reglementair uit loopt ontvang je een medaille van de Mini-Mars.

Deelnemen?
Om deel te nemen aan de Walk for Life kun je jezelf inschrijven via webshop.fortunasittard.nl. Inschrijven kan tot 25 maart 2020 en kost €15,- per inschrijving. Bij opgave doe je niet alleen officieel mee met de Mini-mars, je krijgt ook een officieel Fortuna Sittard “Walk for Life” shirt en je steunt de volgende vier goede doelen: Stichting ALS Nederland, KiKa, Credohuis Sittard en Stichting Voluntary Childaid.

Meer info: https://www.fortunasittard.nl/club/maatschappelijk/walk-for-life/

Geef een reactie