Yellow Green Army doneert 2.535,00 voor stichting ALS

Harald Janssen en John van Bommel bedanken alle fans voor de geweldige giften en steun via de aktie steun Fernando Ricksen.

Met deze imponerende bijdrage van liefst 2.535,00 kan de stichting ALS wetenschappelijk onderzoek verrichten naar de oorzaak van ALS. Het bedrag is inmiddels bijgeschreven op de actiepagina en de teller binnen de Fortuna familie staat inmiddels op 3.215,00.

De organisatie kreeg veel aanmeldingen en met 13 enthousiaste fans werd de collecte bij de thuiswedstrijd tegen Emmen een groot succes. Zelfs het bestuur van de afdeling Limburg was onder de indruk van het eindbedrag, zeker gezien en in verhouding tot het aantal toeschouwers. De persoonlijke, sportieve beleving en inzet van de collectanten was aanstekelijk en naast de driepunter op het veld hebben we samen iets heel moois neergezet. De verbazing van het opgehaalde bedrag was alom aanwezig. Ook voor de acht beschikbaar gestelde foto’s was enorme belangstelling en in no time uitverkocht. Talrijke persoonlijke boodschappen werden bovendien gedeponeerd in de twee bussen en zullen bij Fernando afgegeven worden. Zeer veel dank aan niet alleen de collectanten, maar ook aan alle deelnemers die met royale giften deze aktie tot een daverend succes maakten. Het Fortuna familiegevoel kreeg weer een oppepper van jewelste. Het voornemen van Fernando in deze moeilijke tijd om de strijd tegen ALS aan te gaan ontving een geweldige impuls. Op z’n tijd verdient iedereen een steuntje in de rug, werd aldus op vrijdagavond 8 november in praktijk gebracht en waar gemaakt.

Pauline, Cor, Anja. Marijn, Danny, Michel, Sacha, Martijn, Stella, Hennie en Ralph jullie zijn toppers en echte kanjers. Fernando keep fighting….

Bron: Harald Janssen en John van Bommel.