Aan’M boekt eerste successen!

Het spelerfonds is een dik jaar geleden opgericht door Peter Schols, Marc “Maatjes” en John van Bommel. Met de wind tegen en het nodige cynisme van een enkeling ging het trio op zoek naar geld, erkenning en nuttige besteding. Een goed jaar later kan de balans zeer positief worden opgemaakt. Het spelersfonds heeft namelijk een beslissende rol en bijdrage weten te leveren bij de contractvorming van supertalent Bob Vankan en het driejarige contract van aanvoerder Ramon Voorn. Een groot compliment en dankwoord naar de donateurs!!

Een puike prestatie die naar meer smaakt. Het vernieuwde Aan’M pakket van de FortunaSc gaat dan ook verder op de ingeslagen weg. Alle Fortuna fans zijn eigenlijk namelijk allemaal helden, strijders, vechters en doorbijters en mensen die heel graag iets willen doen om de club leuker en succesvoller te laten worden. Dit kan nu echt. Met het “Aan’M pakket” wordt je bijdrage precies daar geinvesteerd waar het nodig is: op het veld!!

In ruil voor je maandelijkse bijdrage van 10,- euro krijg jij volledig stemrecht op de technische investering die met het  ” Aan ‘M Spelerfonds ” geld gedaan zal worden. De technische staff van Fortuna Sittard doet de voorselectie, maar JIJ bepaalt.

En laat dat nu niet het enige zijn. Naast volwaardig lid van de FortunaSC krijg jij ook het enige echte vetorecht voortkomende vanuit het geel-groene aandee l dat de vereniging onder haar hoede heeft. Uniek in Nederland!  Beslisssingen die te maken hebben met de cultuur en identiteit van Fortuna Sittard worden, neen moeten conform de statuten van Fortuna Sittard en onze vereniging aan jou officieel worden voorgelegd (we bieden daarvoor een online referendum tool aan)!! Jij kunt dus zorgen dat we nooit meer over een fusie hoeven te praten!!!!!

Inmiddels hebben binnen enkele weken al bijna vijftig Aan’M leden zich ingeschreven! Daar wil jij toch ook bij horen? Kijk hier voor meer informatie over onze lidmaatschapspakketten of download hier onze brochure of hier je inschrijfformulier.

Welkom bij de Familie…Aan ‘M