Update jubileumshirts: pre-order uitverkocht

UPDATE: De pre-order van de jubileumshirts is binnen enkele uren uitverkocht. Fortuna meldt dat de shirts in oktober ‘los’ (dus zonder luxe doos) verkrijgbaar zullen zijn voor mensen die de shirts wel willen, maar die niet tijdens de pre-order hebben kunnen bestellen.

Opgelet: dit bericht is gekopieerd van de website van Fortuna Sittard – Het Eredivisie seizoen 2018/’19 staat voor Fortuna Sittard in het teken van het 50-jarig bestaan. Bij deze heugelijke gebeurtenis horen uiteraard speciaal ontworpen jubileum shirts. Street artist DOES ontwierp deze in nauwe samenwerking met voorzitter Isitan Gün en supporter/RvC-lid Eric de Jong. Fortuna Sittard presenteert de shirts vandaag.

De internationaal erkende street artist DOES heeft zijn roots in Limburg. Terwijl zijn werk de hele wereld over gaat, blijft hij graag dicht bij zichzelf en zoekt samenwerking in de regio. Op de lijst van invloedrijke regionale bedrijven om mogelijk mee samen te werken, staat Fortuna onbetwist bovenaan. Gelegenheid doet zich voor nu Fortuna dit jaar zijn vijftigjarig jubileum viert.

Het shirt is zowel een eerbetoon aan de club als een absolute piece of art. Het ontwerp is van onderen uit opgebouwd met vloeiende lijnen die als het ware de wortels en het fundament van de club weergeven. Daarmee verwijst DOES naar de gewaardeerde jeugdopleiding van Fortuna van waaruit jonge talenten zich ontwikkelen tot professionele spelers. Het logo van de club staat in het midden van het shirt en vertegenwoordigt de positie van Fortuna als dé middenstip van Limburg. Lijnen van de schouders naar het lagere ontwerp symboliseren het speelveld. DOES maakt het design tenslotte af met gouden details als een feestelijke verwijzing naar het jubileum.

Pre-order gestart
Voor €135,- ontvang je het jubileum thuis- én uitshirt binnen enkele weken in een luxe verpakking thuisbezorgd. Voordelen van een pre-order:

– Verzekerd van exemplaren voordat de reguliere verkoop start
– Korting t.o.v. de reguliere verkoopprijzen
– Exemplaren geleverd in een luxe verpakking

Let op: er is een beperkte oplage. Op = op.

De jubileum box zal in de maand oktober thuisbezorgd worden. Een exacte datum kunnen we hiervoor nog niet noemen. Over de reguliere verkoop zal in een later stadium via al onze beschikbare (digitale) kanalen gecommuniceerd worden.

Kijk voor meer informatie op: www.fortuna50.nl

Geef een reactie