Auto-/Buscombi Almere City FC (UPDATE 21/11)

Vandaag dan toch bericht dat men ook (beperkt) met de eigen auto kan gaan…..
AUTOCOMBI ( DEZE VERKOOP OP 21/11 GAAT NIET DOOR, ER ZIJN NOG GEEN KAARTJES UIT ALMERE AANGELEVERD !!)
​
Op vrijdag 21 november 2014 zal er rondom de thuiswedstrijd Fortuna Sittard – de Graafschap een verkoopmoment worden georganiseerd voor losse toegangskaarten voor de wedstrijd Almere City FC – Fortuna Sittard die gespeeld wordt op zaterdag 6 december 2014 om 16.30 u in Almere. Dit verkoopmoment is nog wel even onder voorbehoud omdat wij de kaarten voor deze wedstrijd nog niet hebben ontvangen. Deze komen normaal gesproken op vrijdag 21 november 2014 binnen bij Fortuna Sittard hetgeen betekend dat dit verkoopmoment gewoon doorgang kan vinden.
Er zijn tijdens het eerste verkoopmoment 50 kaarten beschikbaar voor vrij vervoer. Mochten er meer kaarten nodig blijken dan zullen deze bijbesteld moeten worden en kunnen deze verkocht worden tijdens het tweede verkoopmoment op maandag 1 december 2014 rondom de thuiswedstrijd Fortuna Sittard – Sparta Rotterdam.
Mensen die dus niet met de bus van Fortuna SC kunnen of willen meereizen kunnen op eigen vervoer naar Almere reizen voor het bezoeken van deze wedstrijd! De kaartverkoop vindt beiden data plaats van 19.00 u tot 19.45 u en van 22.00 u tot 23.00 u. De kaarten kosten € 10,00 per stuk. Er dient contant betaald te worden. Na dit verkoopmoment zijn er geen kaarten meer beschikbaar, ook niet aan de kassa’s van het uitvak in Almere die gesloten blijven op de wedstrijddag.
Let op; mensen die met de auto naar Almere reizen dienen te parkeren op de afgeschermde parkeerplaats bij het uitvak aan de Biathlonweg bij de kruising Kaviaarstraat. Het is voor supporters van Fortuna Sittard niet toegestaan op andere plaatsen te parkeren.
Daarnaast zijn de volgende regels van kracht rondom deze wedstrijd:
In de omgeving van het stadion van Almere City FC is het verboden alcoholhoudende drank te nuttigen en/of bij je te hebben. Dit verbod geldt van 2 uur voor de wedstrijd tot 2 uur na de wedstrijd in een aangewezen gebied van 1 km rond het stadion, gelegen tussen de Hogering, Hogevaart, Vrijheidsdreef en de Tussenring te Almere.
Om onduidelijkheden te voorkomen en om te zorgen voor een gezellig en prettig verblijf in Almere tijdens bovengenoemde wedstrijd, zijn door de plaatselijke driehoek in Almere de afspraken rond dit verbod nogmaals duidelijk verwoord in onderstaande punten:
1. Twee uur voor,  tijdens en twee uur na de wedstrijd is het in bezit hebben van alcohol binnen genoemde straal ook in de bus en/of auto verboden. In de bus zal het geplaatst moeten worden in de bagageruimte en in andere voertuigen zal het in de bagageruimte geplaatst moeten worden.
2. Voor het betreden van het aangewezen gebied zal de bus door stewards van Fortuna Sittard ontdaan worden van alcoholhoudende drank en zullen zij alle alcoholhoudende drank opbergen in de bagageruimte.
3. Bestuurders van personenauto’s zijn er zelf verantwoordelijk voor dat er geen alcohol meer wordt aangetroffen in de auto, met uitzondering van de afgesloten bagageruimte.
4. Een eventuele bus van de supporters van Fortuna Sittard zal (indien hiervoor aanleiding is) voor aankomst bij het stadion gecontroleerd worden op de aanwezigheid van alcohol door de politie.
5. Bij aantreffen van alcoholhoudende drank bij een enkele supporter zal proces-verbaal opgemaakt worden tegen deze supporter. De aanwezige drank zal alsnog inbeslag genomen worden.
6. Bij aantreffen van grote hoeveelheden alcohol in de passagiersruimte van de bus, kan er besloten worden om alle personen in de bus de toegang te weigeren tot het stadion en de gehele bus terug te sturen naar Sittard.
7. Personen die naar het oordeel van de politie en/of stewards dronken zijn, zullen geen toegang krijgen tot het stadion. Zij zullen de wedstrijd in de bus c.q. auto moeten afwachten.
8. Personen die zich in kennelijke staat van dronkenschap buiten hun voertuigen bevinden zullen worden aangehouden door de politie.

BUSCOMBI

De buscomissie van FORTUNASC organiseert een BUSCOMBI naar het uitduel van Fortuna Sittard tegen Almere City Fc op ZATERDAG 06-12-2014. De inschrijving vindt plaats rondom de thuiswedstrijd tegen De Graafschap op vrijdag 21-11-2014 en rondom de thuiswedstrijd tegen Sparta Rotterdam op MAANDAG 01-12-2014. Inschrijven in het supportershome vanaf 1 uur voor de wedstrijd tot 1 uur na de wedstrijd.

De kosten voor LEDEN zijn € 25.00 NIET LEDEN betalen € 30.00. Losse kaarten zijn NIET verkrijgbaar aan de kassa’s van het uitvak. Graag contant betalen bij inschrijving.

De bus vertrekt ZATERDAG 06-12-2014 om 12.30 uur vanaf de voorzijde van het Fortuna Sittard Stadion.

Met vriendelijke groet
FortunaSC.
Tel 06-38130110.

Don´t shoot the messenger !

Fortuna SC, Harald