Bar fanhome gesloten bij signeersessie Fernando

In verband met de signeersessie van Fernando Ricksen voorafgaand aan de wedstrijd tegen FC Dordrecht zal de bar in het supportershome gesloten zijn. Dit om een goede doorstroming in het supportershome te creëren en rekening te houden met de gezondheid van Fernando Ricksen. Wij rekenen op jullie begrip hiervoor!

Na afloop van de wedstrijd is het supportershome gewoon geopend en kunnen supporters zich eveneens inschrijven voor de uitwedstrijden naar Excelsior Rotterdam en Willem !!

De signeersessie zal op 22 november voorafgaand aan de wedstrijd Fortuna Sittard – FC Dordrecht in het supportershome aan de voorzijde van het stadion plaatsvinden. Belangstellenden kunnen tussen 18.30 en 19.30 uur hun boek door de hoofdrolspeler van de avond laten signeren. Ook kunnen mensen ter plekke een boek kopen. Vanwege de verwachte drukte en de beperkte tijd raden wij belangstellenden aan om tijdig aanwezig te zijn.

De gezondheid van Fernando Ricksen is natuurlijk het allerbelangrijkste. Deze avond wordt dan ook onder voorbehoud ingepland. Mocht de signeersessie onverhoopt geen doorgang vinden dan houden we u via www.fortunasittard.nl en uiteraard op deze site op de hoogte.

Auteur: Niels van Renen