Belangrijke e-mail overdracht persoonsgegevens

Alle leden van Fortuna SC hebben vandaag (zaterdag 16 juni) omstreeks 15:30 uur een belangrijke e-mail gekregen. De betreffende e-mail ziet op de (mogelijk) toekomstige gegevensoverdracht van de persoonsgegevens van onze leden met Fortuna Sittard.

Het is van belang dat al onze leden deze e-mail goed doornemen. De ervaring leert echter dat (met name bij mensen met een gmail-account) de e-mails van Fortuna SC in de spamfolder belanden. We willen deze leden dan ook adviseren het domein ‘ @fortunasc.nl’  als ‘veilig’  aan te merken, zodat toekomstige e-mails niet langer aan uw aandacht ontsnappen. Daarnaast zijn er leden waarvan wij geen e-mailadres hebben en leden waarvan wij een verkeerd c.q. verouderd e-mailadres hebben. Indien u vanmiddag geen e-mail van ons heeft ontvangen en de spamfolder ook leeg is, neem dan contact met ons op via info@fortunasc.nl . Wij zullen er dan voor zorgen dat u de e-mail zo spoedig mogelijk toegestuurd krijgt.

Mocht je je niet recentelijk hebben ingeschreven en kloppen je persoonsgegevens daardoor niet meer (bijvoorbeeld door verhuizing of een verandering van e-mailadres? Stuur dan een e-mail naar ledenadmin@fortunasc.nl . Gemakshalve is het voor Fortuna SC en Fortuna Sittard het makkelijkste wanneer bij zowel Fortuna SC als Fortuna Sittard hetzelfde e-mailadres bekend is, zodat eventuele toekomstige accounts makkelijker kunnen worden gekoppeld op basis van de persoonsgegevens. Mocht je verschillende emailadressen hebben opgegeven, willen we je adviseren je e-mailadres te wijzigen bij ofwel Fortuna Sittard ofwel Fortuna SC, dit laaste wederom door een e-mail te sturen naar Fortuna SC.

Namens het bestuur,

Mark Arntz, secretaris