Belangrijke info bezoek uitwedstrijden

Alleen online verkoop.
Het kopen van tickets voor uitwedstrijden is alleen online mogelijk. Je komt in aanmerking voor het kopen van uitkaarten wanneer je een clubcard hebt, die krijg je automatsich als je eigenaar bent van een seizoenkaart óf indien je lid bent van Fortuna SC. Indien je beide niet bent, dan kun jij in “mijnfortuna” een clubcard kopen. Deze maatregel komt voort uit de strengere eisen voor het bezoeken van uitwedstrijden in de Eredivisie.Op een rijtje: aan welke eisen dien je te voldoen voor het kunnen bezoeken van een uitwedstrijd?

– Je hebt een MijnFortuna-profiel (pagina fortuna Sittard);
– Je voegt een selfie of pasfoto toe aan je profiel, via accountinformatie; en
– Je hebt een clubcard , (die je gratis krijgt bij een seizoenkaart of lidmaatschap van FortunaSC)

Het is mogelijk om in dezelfde bestelling niet alleen voor jezelf, maar ook voor je vrienden een ticket te kopen. Je zult dan straks het account van je vriend of vriendin aan je bestelling moeten koppelen. Uiteraard kun je dit alleen doen, als die vriend of vriendin in de categorie zit die op dat moment gerechtigd is een ticket te kopen.

Ledenkorting
Leden van Fortuna SC reizen elke busreis met 5 euro korting. Bij het kopen van tickets dienen leden voor het ledenticket te kiezen, niet-leden kiezen (vanzelfsprekend) niet niet-ledenticket. Fortuna SC controleert achteraf of er niet-leden met korting zijn afgereisd. Mocht Fortuna SC concluderen dat supporters onterecht gebruik maken van de ledenkorting, dan zullen deze supporters hierover worden aangeschreven en zal hen tijdelijk dan wel geheel de toegang tot het uitvak worden ontzegd.

Tickets printen
Tickets voor uitwedstrijden dienen  te worden uitgeprint. Dit betekent dat tickets niet zullen worden geaccepteerd vanaf de telefoon (bijvoorbeeld vanuit de app). Fortuna Sittard is tot dit besluit gekomen, aangezien de club de tickets niet langer zal scannen bij het uitvak. Bij de uitwedstrijden is gebleken dat de scanners niet altijd goed werken, een en ander afhankelijk van de mate van daglicht en of het al dan niet regent. Het voorgaande leidt tot lange rijen voor het uitvak. De tickets dienen echter wel te worden gescand en dit scannen zal gebeuren na afloop van de wedstrijd, bij Fortuna Sittard op kantoor en door Fortuna Sittard zelf. Dit maakt het noodzakelijk dat de tickets op papier dienen te worden aangeboden, aangezien de club anders niet kan zien wie aanwezig is geweest in het stadion. Daarnaast dienen de tickets in geprinte vorm te worden aangeboden, omdat de club achteraf dient te controleren of er gekopieerde tickets zijn aangeboden. Deze controle zou normaal bij het uitvak plaatsvinden, maar ook deze controle gaat dus achteraf plaatsvinden.

Parkeerkaarten
De parkeerkaarten zullen, in tegenstelling tot de entreebewijzen, wel worden gescand. Dit is noodzakelijk eveneens vanwege het feit dat de club iedereen die een parkeerkaart koopt toegang tot de bussluis van de bezoekende partij wilt garanderen.

Geef een reactie