Willem II-trainer Adrie Koster: ‘verwacht twee voetballende ploegen’

Tegenstander Willem II maakt zich op voor een lastige voetbalavond in Sittard, zo laat hoofdtrainer Adrie Koster weten aan Omroep Brabant. ,,Wij hebben een goed beeld van Fortuna. Het is een ploeg die heel goed kan voetballen.”

In aanloop naar het duel vroeg Koster aan oud-Fortunees Dries Saddiki wat hij kon verwachten van de Limburgse promovendus. ,,Dries kent die ploeg natuurlijk door en door. Hij heeft ook wel aangegeven wat bepaalde spelers voor waarde hebben. Ze hebben met Semedo een hele snelle en technische man en met Novakovich een sterke, balvaste spits met loopacties.”

Saddiki zelf zal hoogstwaarschijnlijk zelf niet in de basis starten. Hij maakte afgelopen zomer de overstap naar Willem II. Koster gaf de middenvelder de laatste twee wedstrijden geen speeltijd, in de drie duels daarvoor kwam hij tijdens drie invalbeurten tot 39 speelminuten. Hij moest het vooralsnog vooral doen met minuten op de bank en bij Jong Willem II.

Wie we ook niet terugzien in de basis van Willem II is Aras Özbiliz. De razendsnelle vleugelspits is niet fit genoeg door een lichte blessure aan zijn hamstring die hij afgelopen week opliep.

Koster verwacht verder twee voetballende ploegen te zien die elkaar niet veel zullen ontlopen.

Geef een reactie