Belangrijke informatie busreis naar Emmen

Komende zondag 7 oktober 2018 zal Fortuna Sittard de belangrijke uitwedstrijd spelen tegen FC Emmen. Onze jongens worden wederom gesteund door een goed gevuld uitvak, er zullen ongeveer 270 fortunezen afreizen naar Emmen. Gezien het drukke seizoen voor onze busmaatschappijen hebben wij enig maatwerk moeten leveren wat betreft de inzet van de bussen naar Emmen. Er zullen vier bussen afreizen naar Emmen:

Bus 1: 88 persoons bus
Bus 2: 66 persoons bus
Bus 3: 54 persoons bus
Bus 4: 66 persoons bus

Omdat er 6 bussen ingeschreven waren hebben we de buslijsten dus behoorlijk moeten wijzigen. De kans is dus reëel dat je in een andere bus moet plaatsnemen dan op je digitale ticket staat. De definitieve indeling zal zondagochtend bij het stadion van Fortuna Sittard opgehangen wordt zodat iedereen kan kijken in welke bus hij of zij kan plaatsnemen. Er kan helaas niet meer geruild worden!

De bussen zullen om 7.45 u vertrekken bij het stadion van Fortuna Sittard. De instapprocedure zal door het grote aantal mensen nogal wat tijd in beslag nemen. Zorg daarom dat je op tijd (minimaal een half uur tot een kwartier voor vertrek) aanwezig bent zodat iedereen tijdig in de bussen heeft kunnen plaatsnemen voor vertrek.

De bussen zullen op de heenreis en op de terugreis onderweg een pauze maken. Tijdens deze pauze kunnen de rokers onder ons buiten de bus een sigaret roken. Binnen de bussen is roken niet toegestaan! Uiteraard willen wij iedereen vragen zich te houden aan het busreglement van Fortuna SC.

Ten slotte wensen wij iedereen een hele fijne reis en een mooie wedstrijd.

Buscomissie Fortuna SC

Geef een reactie