Beleef de 4 thuiswedstrijden met speciale actie!

Positieve sfeer helpt .
De komende periode wordt erg spannend voor Fortuna Sittard. Als supporters kunnen wij de redding van onze club beïnvloeden door positief achter de club te blijven staan en dat ook uit te dragen. We hebben bemerkt dat dit landelijk veel sympathie en respect heeft opgeleverd. Men vindt ons Fortuna Supporters een prachtige, luidruchtige en sfeervolle groepering! Los van de positieve uitstraling, een sfeervolle tribune is ook voor ons fans gewoon veel leuker!

Dus…de uitdaging is simpel. We willen in de komende vier thuiswedstrijden het stadion in Sittard ouderwets laten knallen. De Fortuna SC zal maximaal haar best doen om de randvoorwaarden daarvoor zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Maar om er echt een succes van te maken hebben we jullie hulp uiteraard nodig; Samen kunnen we het!

Passe Partout ticket, inclusief de Derby tegen MVV-Maastricht!
Eén van de zaken die wij regelen is een aantrekkelijke en gemakkelijk te verkrijgen kaartenregeling voor de resterende thuiswedstrijden tegen FC Eindhoven, Jong Ajax, Go Ahead Eagles en.. MVV Maastricht. Middels een speciale Passe Partout ticket kun jij en je vrienden voor slechts 25 euro bij alle vier de thuiswedstrijden aanwezig zijn, dus ook tegen Mvv!

De Derby tegen Mvv-Maastricht.
Met de lokale overheid en Fortuna Sittard zijn we in overleg om een zo’n aantrekkelijk mogelijke kaartverkoop voor de Derby wedstrijd te krijgen voor jong en oud. Onze voorkeur is daarbij vrije verkoop aan de kassa op de wedstrijddag zelf. Dit kunnen wij echter nu niet toezeggen omdat de verantwoordelijke partijen daar nog geen akkoord voor hebben gegeven. In dat kader is de Passe Partout kaart wel een garantie dat je tegen Mvv gewoon alvast een (goedkope) kaart hebt!

Hoe kan ik aan deze Passe Partout komen?
De speciale Passe Partout kaarten zijn ( online ) te krijgen via Fortuna Sittard en zijn verkrijgbaar bij de bekende verkooppunten ( klik hier )  in Geleen (Viventy), Sittard (Wilsport) , Buchten (Fortuna Sittard) en Maasbracht (Schols Schoenenwinkel) én komende week in ons supportershome op dinsdag 8 maart, (18-20u), woensdag 9 maart (18-20u), donderdag 10 maart (18-20u) en zaterdag 12 maart (10-12u).

Hulp is welkom, Samen staan we Sterk!
Omdat wij zoveel mogelijk verkooppunten willen creëren in een zo’n kort mogelijk tijd willen wij hierbij de hulp van jullie, de fans, in roepen. Kom maandag, dinsdag of woensdag Passe Partouts halen bij ons en verkoop deze onder je eigen vrienden, familie en mede-supporters. Denk jij er 10 te kunnen verkopen? Kom dan z.s.m. bij ons langs komende week. Mocht je kaarten overhouden kun je die uiteraard weer (zaterdag 12 maart uiterlijk) bij ons inleveren in het supportershome op de genoemde openingstijden,

Neem wel je identificatiekaart mee, wij noteren uiteraard van iedere ‘verkoper’ alle gegevens. Iedere avond tussen 18 en 20 uur kan er afgerekend worden bij ons in het supportershome en kunnen overgebleven kaarten ingeleverd worden. Zaterdag 12 maart tussen 10 en 12 is hiervoor de laatste mogelijkheid.

Overzicht wedstrijden:

Fortuna Sittard – FC Eindhoven (maandag 14 maart 2016 om 20:00 uur)

Fortuna Sittard – Jong Ajax (vrijdag 1 april 2016 om 20:00 uur)

Fortuna Sittard – MVV Maastricht (maandag 11 april 2016 om 20:00 uur)

Fortuna Sittard – Go Ahead Eagles (vrijdag 22 april 2016 om 20:00 uur)

Aan ‘m
Deze passe partout actie zal één van de initiatieven zijn die we de komende periode gaan doen. Fortuna Sittard is namelijk zeer zeker nog niet klinisch dood en wij blijven er – op een realistische wijze- vertrouwen in hebben dat we hier beter uit kunnen komen. Of dat ook het geval gaat zijn bepalen wij mede zelf! Aan’m

Fortuna SC