Kyona Lacroix – Maisam Wehbe – Sitha Caessens
Laura Gerards – Madelon Dohmen – Roos Notten

Wissels:
Melissa Winthaegen – Darnisha Sewbaransingh – Kelsey Lamers – Jorieke van Zandvoort – Gigi Verkennis

23′ Melissa Winthaegen voor Dionne Vasmeer
57′ Gigi Verkennis voor Kyona Lacroix
65′ Darnisha Sewbaransingh voor Laura Gerards

Doelpunten:
12′ 0-1; Sitha Caessens
18′ 1-1; Renee Beckers
72′ 1-2; Sitha Caessens

Afgelopen zondag speelde de beloften tegen in Meerssen tegen middenmoter vv RVU. Fortuna begon sterk aan de wedstrijd en zette RVU al vroeg onder druk wat tot een aantal schietkansen leidde. RVU probeerde vooral via de counter gevaarlijk te worden, maar kon geen echte kansen creëren. Na 12 minuten viel dan ook de terechte en mooie 0-1 door een prima lob van Sitha Caessens. De eerst volgende counter van RVU leverde Fortuna meteen 2 tegenslagen op. Niet alleen werd de 1-1 binnen geschoten door Renee Beckers, ook viel keepster Dionne Vasmeer uit doordat ze ongelukkig in botsing kwam met Chayenne Corstjens. De rest van de wedstrijd leverde hetzelfde spelbeeld op. Fortuna viel aan, maar moest vooral genoegen nemen met corners en afstandsschoten en RVU counterde. Het zou tot halverwege de tweede helft duren voordat Fortuna weer op voorsprong kwam. Esmeralda Jaspar stuurde Sitha Caessens diep met een prima lange bal waardoor Sitha oog in oog met de keepster kwam te staan en beheerst af kon ronden. Na de 1-2 probeerde RVU wel nog op zoek te gaan naar de gelijkmaker, maar kon geen echte kansen meer afdwingen.