Vandaag een TOF-fe dag

Ter gelegenheid van het 5-jarig bestaan van TOF organiseert TOF op zaterdag 21 december 2013 een spectaculaire feestavond in de Kleesj-sporthal (Limbrichterveld) te Sittard.  Vanaf 19.30 uur is de zaal open. Vanavond treden de top coverband MANILLA en de wereld beroemde ster George McCrae op. George McCrae is een Amerikaanse discozanger. Hij is vooral bekend van zijn wereldwijde nummer 1-hit Rock your baby uit 1974, die één van de eerste grote discohits was. Verder zal er een surprise act te zien zijn. Dit zal de Limburgse Elvis zijn.

De consumptie bonnen kosten deze avond slechts €1.75. Iedereen met een groen-geel hart is van harte welkom! Er worden vanavond ruim 300 man verwacht!

Zin in deze gezellige TOFFE avond? Vandaag is er nog de mogelijkheid om de laatste entree kaarten voor het avond programma te kopen van de TOF feestavond. De kantine van de Kleesj is de hele dag open. Mochten er na vanmiddag nog kaarten beschikbaar zijn, dan zal de kassa vanavond van 20:00 uur tot 22:00 uur geopend zijn. Kaarten kosten €7.50. Wees er snel bij! op=op

VERKOOP entree kaarten: – Sportkantine Kleesj, Bradleystraat 25 Sittard. Verdere informatie: De elftallen vanaf de U10 tot en met de U13 spelen zaterdagmiddag een minitoernooi op het 5-jarig jubileum van de stichting Trots op Fortuna. De organisatie van TOF biedt deze jeugdelftallen de gelegenheid om de zaal te gebruiken voor het minitoernooi en rond de klok van 17:00 uur een sportmaaltijd. Voor de ouders is er in de kantine van het Kleesj koffie en kerstbrood beschikbaar. Aansluitend zullen de dames van Fortuna Sittard een trainingsprogramma afwerken in de zaal. Ook zij zullen daarna een sportmaaltijd aangeboden krijgen.

Bron: TOF bestuur