Esmeralda Jaspar – Marieke Vanwersch – Jiska Theunissen – Chayenne Corstjens
Kyona Lacroix – Sitha Caessens – Maisam Wehbe
Madelon Dohmen – Shirley Kocacinar – Roos Notten

Wissels:
71′ Laura Gerards en Darnisha Sewbaransingh voor Shirley Kocacinar en Madelon Dohmen
77′ Gigi Verkennis voor Sitha Caessens
84′ Kelsey Lamers en Jorieke van Zandvoort voor Kyona Lacroix en Roos Notten

Doelpunten:
35′ Sitha Caessens
47′ Madelon Dohmen
49′ Maisam Wehbe
69′ Shirley Kocacinar

De beloften kende tegen OVCS een moeilijke start. De eerste 2 goede kansen van de wedstrijd waren dan ook voor de Ophovense vrouwen die dankzij de verre uittrappen van de keepster snel konden counteren. Hoe verder de wedstrijd vorderde, hoe meer Fortuna de wedstrijd naar zich toe trok. 10 minuten voor rust leidde dit dan ook tot de verdiende voorsprong dankzij Sitha Caessens. Na rust had Fortuna nog maar 4 minuten nodig om de wedstrijd te beslissen. Eerst was het Madelon Dohmen die vrij voor de keepster kwam en rustig afrondde, vervolgens was het Maisam Wehbe die tijdens een chaotische situatie voor de Ophovense goal het snelste reageerde. De mooie lob waarmee Shirley Kocacinar de 0-4 maakte was dus nog louter voor de statistieken.

Bron: FortunaSC, Jori