Bestel je seizoenskaart met korting!

Bestel voor 16 juni en ontvang tevens een GRATIS lot voor de Fortuna Sittard Jubileum loterij.
Wil je ook komend seizoen weer een spannend seizoen met Fortuna Sittard meemaken? Koop dan snel je seizoenkaart en krijg veel voordeel! Volwassenen en jeugd van 16 en 17 jaar krijgen een extra vroegboekkorting van 20 euro, maar dan moet je vóór 16 juni je seizoenkaart kopen.
Komende week ontvangen onze seizoenkaarthouders van het afgelopen seizoen hierover een brief en aanmeldingsformulier. Daarop wachten hoeft echter niet. Download hier meteen het aanvraagformulier, vul het in en mail het naar tickets@fortunasittard.nl of stuur het op (zie aanvraagformulier).
Ook kan je op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur op het kantoor aan de Sportcentrumlaan 6  in Sittard persoonlijk je kaart kopen.
Vroegboekkorting tot 16 juni (voor volwassenen + jeugd 16/17 jaar)
Bestel je seizoenkaart vóór 16 juni en geniet van 20 euro extra korting ten opzichte van de normale prijs. Hiermee kan het prijsvoordeel van een seizoenkaart (afhankelijk van het gekozen vak en de leeftijdscategorie) tot maar liefst 68% ten opzichte van de losse kaartverkoop oplopen. Ook krijg je een gratis lot uit de Fortuna Sittard Jubileum loterij waarmee je één van de zes KIA PICANTO’S’ kan winnen.
Jeugdprijzen t/m 15 jaar verlaagd
De prijs van een seizoenkaart voor komend seizoen voor jeugd t/m 12 is verlaagd naar 25 euro. Zij mogen hiermee zonder begeleiding van een volwassene het stadion in. Met begeleiding van een volwassene mogen kinderen komend seizoen gratis naar het stadion (maximaal 2 kinderen t/m 12 jaar bij 1 volwassene met kaartje of seizoenkaart).
De prijs van een seizoenkaart voor de jeugd van 13 t/m 15 jaar is verlaagd naar 52 euro.
Aantrekkelijke prijzen voor gezinnen
Door gebruik te maken van de vroegboekkorting en de verlaagde prijzen van de seizoenkaarten voor de jeugd wordt het nog aantrekkelijker voor gezinnen om een seizoenkaart aan te schaffen. Een gezin van bijvoorbeeld 2 volwassenen (met vroegboekkorting) en 2 kinderen van 13 en 14 jaar betalen 111 euro minder dan het afgelopen seizoen. Een gezin van bijvoorbeeld 2 volwassenen (met vroegboekkorting) met 2 kinderen t/m 12 jaar betalen in totaal zelfs 170 euro minder dan het afgelopen seizoen.
Meer dan genoeg redenen om nu je seizoenkaart te kopen en Fortuna Sittard ook in het nieuwe seizoen aan te moedigen.
Auteur: Fortuna Sittard, namens Fortuna SC Edgar Lucassen